Kакво ли не правят актьорите за заветната роля! Един от

...
Kакво ли не правят актьорите за заветната роля! Един от
Коментари Харесай

Павел Попандов свалил 14 кила заради роля

Kакво ли не вършат актьорите за заветната роля! Един от най-обичаните родни актьори Павел Попандов споделя забележителна преживелица от живота си—а точно, по какъв начин свалил с апетит 14 кг.

За да играе във кино лентата „ Равновесие” Попандов трябвало да се подложи на драконовски режим, с цел да отслабне. В лентата той играе боксьора Милко, само че с цел да получи ролята му се наложило хубавичко да се потруди, написа „ България днес”.

„ Имам бърз метаболизъм, по тази причина и не ми е проблем напълняването”, смее се Павката, който има и обичана диета—кисело мляко с лимони.

„ Когато трябваше да смъква 14 кила за кино лентата „ Равновесие”, където играх Милко, Людмил Кирков ми сподели „ Слуша в този момент, Павка. Обличаш това костюмче от уволнението.

Идваш и получаваш ролята. Само тогава”. Това означаваше, че би трябвало доста, доста да отслабна, да се промени цялата ми физика, с цел да мога да си облека костюмчето”, връща лентата обратно Попандов.

И защото артистът доста желае ролята, се стимулира да я получи. Зарязва колата и стартира да върви пешком из София.
Спира да се храни и самичък си измисля драконовски режим—сутрин изяжда кофичка кисело мляко с лимон.

На другия ден втора с два лимона. И по този начин до момента в който станат 7 лимона, по-късно се връща на 1 лимон.

Решил да тича и в парка, само че първия ден грубо се задъхал.

„ Бях на 36 години в трагична форма от заседналия живот, все по кръчми, без да спортувам, смут. Край мен един дъртак тича и ми се хили. После смених напълно всичко...

За да минава по-бързо денят почнах и хапчета за сън да пия, с цел да се наспивам. След това започнах тренировки и с националния треньор Стоян Ацев.

Накрая влязох в костюмчето”, смее се Попандов. И прибавя, че когато Людмил Кирков го видял, единствено го изгледал и му споделил „ Имаш ролята”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР