Какво ли не дава Филип Буков за минута слава? Актьорът, когото

...
Какво ли не дава Филип Буков за минута слава?
Актьорът, когото
Коментари Харесай

Годеница ли? Филип Буков се награби с мъж

Какво ли не дава Филип Буков за минута популярност?

Актьорът, който спрягат за секссимвол, напоследък прави –струва, само че все да е под прожекторите.

След като не съумя да блесне изключително в шоуто за оцеляване „ Сървайвър “ и се върна с подвита опашка, той реши да го направи по-така, по актьорски.

И по този начин на мачото, по който въздишат доста дами, даже в пенсионна възраст, не му стига това, ами реши да шашне аудиторията.И то като смени дамите с представител на личния си пол!

Нацепеният Филип Буков го направи със своя сътрудник от „ Татковци “ Стоян Дойчев.

И самичък си призна, че дълго време носел в портфейла си неговата фотография.Не на годеницата си Ива, ами на мъжът, с който се появи във видео по какъв начин впива устни в буйна целувка.

„ Язък за хубавото момиче! По-добре от рано да разбере какви ги вършиш годеника й със личния си пол и  да си плюе на краката! Ама като те гледаме по какъв начин жадно целува мъж, не му е за първи път, а пък си и проличава, че му харесва “, подхванаха го в нета.

След което основният артист от лентата „ Аферата Пикасо “ побърза да се отбрани, като съобщи, че целувката с сътрудника му било просто една смешка.

Дори и по този начин да е, макар че намирисва на същото, Филип Буков има крещяща потребност да се покаже, с цел да го виждат. Вероятно единствено с играта си не може да стане толкоз известен, пък е мнението на мнозина в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР