Какво крие бъдещето за вас? Картите са на масата и

...
Какво крие бъдещето за вас? Картите са на масата и
Коментари Харесай

Какво крие бъдещето за вас? Просто изберете една карта!

Какво крие бъдещето за вас?

Картите са на масата и са подготвени да предскажат бъдещето ви. Просто изберете една от тях.

Този тест ще ви помогне да разкриете тайните на бъдещето. Вслушайте се във вътрешния си глас и изберете една от картите. Коя ви хареса?

Ако сте избрали карта номер едно, във вашия живот настава миг за съзидание. Съберете мощ и не бързайте да предприемате решителни дейности. Сега не е подобаващия интервал за деяние. Близкото ви бъдеще ще бъде ярко и удобно.

Ако сте избрали карта номер две – следва ви интервал на промени. Това подсказва пътят, който се намира на картата. Ако в този момент сте на кръстопът, доверете се на интуицията си.

Карта номер три предвещава наслада и положително въодушевление. Ако животът ви е бил сив и отегчителен отдавна, тогава предстоят ви светли моменти. Пуснете желанията си на повърхността. Вселената сигурно ще ви чуе. Сега е моментът да мечтаете.

Картата номер четири споделя, че изсисквате прекалено много от себе си и това ви потиска. Спрете да желаете повече, в сравнение с можете да постигнете. Това няма да докара до нищо положително. Но, в случай че въпреки всичко решите да преодолеете всички трудности, тогава в края на пътуването ще получите великодушна премия за напъните си.

Ако изберете карта номер 5, това е добър знак. Много скоро ще настъпи интервал на подем. Отпуснете се и оставете щастието да влезе в живота ви. Бъдете подготвени за това. Очакват ви единствено приятни изненади.

Карта номер шест предсказва за скорошна приятна вест, която ще промени целия ви живот. Бъдете подготвени за съществени промени към по-добро. Не се тормозете, всичко ще се подреди по най-хубавия метод. Чакайте положителни вести от родственици или изцяло непознати хора.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР