Какво жената иска от мъжа? Като за начало, тя иска

...
Какво жената иска от мъжа? Като за начало, тя иска
Коментари Харесай

Разглезена дъщеря на богаташ отказа брак на бедняк, а сега съжалява горчиво, че е пропиляла късмета си

Какво дамата желае от мъжа? Като за начало, тя желае да вижда до себе си хубав, радостен и прецизен мъж. За да не е скучно, хубаво е двамата да си почиват дружно. След това условията се сменят: би трябвало да е интелигентен, разбиращ, заможен, виновен.
Представителките на нежния пол постоянно мечтаят да намерят подобен мъж, който да може да задоволи всичките им капризи: прочувствените, финансовите. Особено последните. Именно по тази причина характерът и дълбочината на личността на мъжа постоянно неправилно се асоциират с неговия статут.

В момента в интернет обикаля една история, която потвърждава, че никой не знае, къде ще му излезе шанса и къде не. Дъщерята на богат предприемач отблъсна ласките на мъж, който не бил припечелил задоволително, с цел да ѝ обезпечи стремежи от нея метод на живот.

Двамата излизало дълго време. Той бил влюбен в нея до уши, само че по този начин и не се решавал да ѝ направи предложение за брак, а когато въпреки всичко събрал храброст, чул съдбовните думи: " Слушай в този момент, ти печелим на месец толкоз, колкото аз разходвам за ден. Не храни напразни очаквания. Не желая да пребивавам оскъдно. По-добре си откри момиче със своя статут, а не помни за мен ".


Подигравателният звук на избраницата му предиздвикал младежа да се усеща надълбоко потиснат.


Никой не е възнамерявал да потвърждава каквото и да е, само че 10 години по-късно двамата се срещнали инцидентно в търговски център. Първа проговорила тя: " Здрасти! Как си? Аз съм доста щастлива, че останах вярна на себе си. Сега имам интелигентен и богат мъж, който печели по 16 000 $ в месеца. Живея както си желая. Ти, несъмнено, няма и по какъв начин да си го представиш? ".

Мъжът се смутил, даже му станало тъжно, само че не споделил нищо. Тогава до дамата се доближил различен мъж, само че първо заговорил не нея, а нейния събеседник: " Здравейте, господине, виждам, че към този момент сте се срещнали с жена ми! ". " Здравейте господин... ", споделил основният воин в историята.
" Господин Картър, сър! Няма ужасно, че сте не запомнили ", смутил се брачният партньор.


След това брачният партньор се обърнал към жена си: " Мила, желая още веднъж да те срещна с моя началник ".

Новината била като гръм от ясно небе за златотърсачката. Жената била изцяло изумена. Тя не могла да обели и дума.
А тогавашният ѝ някогашен се усмихнал и споделил: " Трябва да си потеглям, имам значими каузи. Прекрасно е, че се срещнахме през днешния ден! прекрасен ден! ".

Когато след шока дамата пристигнала на себе си, тя се поинтересувала от мъжа си: " Това в действителност ли е твоят заплашителен началник? ".

" Да, блага. Той е спечелил над 100 милиона $, само че благосъстоянието не съумя да го промени. Той си е останал много непретенциозен човек без особени условия към живота. Освен това, споделят, че животът му е доста печален. В предишното той се влюбил в жена, само че тя го е изоставила, тъй като той е бил безпаричен. Шефът тогава се посветил напълно на работата си, доста и тежко се е трудил и в последна сметка е съумял. Само поради това, че е бил целенасочен. Сега той е мултимилионер. Но по този начин и не е съумял да се оправи с тъгата си. Не е женен и до през днешния ден ".


Изчаквайки малко, той добавил: " Какво ли в този момент би почувствала онази жена, в случай че разбере, че се е отказала от подобен човек? ".

Отговор, естествено, той по този начин и не получил.



Прилича на следващата приказка. А въпреки това, на историята от песента на Тимъти и Егор Крид " Къде си ти, къде съм аз ". Те са я писали, вдъхновявайки се от типичните образци от живота.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР