Какво е значението на сънищата, в които летите и какъв

...
Какво е значението на сънищата, в които летите и какъв
Коментари Харесай

Полет на сън: тълкуване на сънища за летене според съновника на Фройд, Милър и други

Какво е смисъла на сънищата, в които летите и какъв знак в съня приказва за допустимо изменничество на някой от вашите познати?

Летенето на сън се случва освен в детството и не постоянно значи единствено физически напредък. Сънища, в които се реете без боязън във въздуха и получавате наслаждение от него, могат да бъдат сънувани на всяка възраст. Това е първата причина за наслада. Второто е, че в случай че насън ясно осъзнаваш, че това е сън, то подобен полет приказва за твоето духовно израстване.

Такива сънища зареждат с сила, оказват помощ за разрешаването на вътрешни спорове и за взимане на значими решения. Сега разгледахме най-положителния сюжет за полет в съня, само че има и други. Ще ви разкажем за какво ние, възрастните, продължаваме да летим в сънищата си, с какво са свързани и какво да търсим в такива сънища, с цел да разберем тяхното значение.

Има няколко версии, които изясняват полетите на човек в съня.

1. Метафизична
Според тази версия душата напуща тялото по време на сън и пътува до разнообразни светове. Ето за какво някои нации са уверени, че човек в никакъв случай не би трябвало да се разсънва. Той би трябвало да се разсъни самичък, в противоположен случай духовната му същина няма да има време да се събере с физическата. По същата причина суеверните хора не затварят прозорците в спалнята, където спят децата или самите те. С други думи, метафизичната версия изяснява полетите в съня като лутане на душата.

2. Антропологична
Към тази версия се придържат последователите на теорията на Чарлз Дарвин. Те имат вяра, че летенето в съня по някакъв метод е обвързвано със спомените на човек за неговото „ маймунско “ минало. За времето, когато всички скачахме от клон на клон.

3. Биологични
Според биолозите чувството за полет при латентен човек се появява, когато в тялото се отделя хормон, който е виновен за растежа на клетките на кожата и костите. Това се случва както при деца, по този начин и при възрастни. Има версия, че след съществено заболяване възстановяващите се хора постоянно могат да летят в съня си.

4. Психологически
Психолозите и психиатрите имаха разнообразни гледни точки по отношение на полета на фантазиите. Фройд, да вземем за пример, изяснява това със полово увлечение, само че Алфред Адлер има вяра, че по този начин се показва желанието на човек да потиска другите. Томас Юнг от своя страна е уверен, че възрастните летят в съня си, тъй като желаят да намерят независимост от конвенции и ограничавания.

Човек, който е имал подобен сън, желае да бъде над всички компликации в живота си и да се откаже от това, което му тежи. В съня настава самобитна отплата – сънуващият получава това, което желае и изпитва положение на лекост и невероятна наслада. Ето за какво хората постоянно се разсънват след такива сънища в приповдигнато въодушевление.

Защо летиш насън: какво значи и по какъв начин да дешифрираш съгласно Милър, Нстрадамус и други
Тълкуване на полети в съня съгласно разнообразни съновници

Според съновника на Милър
Да се ​​видиш в съня си, летящ дружно с някого и да изпитваш насладата от летенето, е бурна, само че мимолетна обич.
Според ръкописът на Нострадамус
Ако в съня си летиш и не се страхуваш от нищо, то в реалност ще се осъществен някои дълго чакани фантазии, ще дойдат триумфите в бизнеса и любовта. Ако, в противен случай, паднеш от небето на земята, това значи, че скоро ще се скараш с някого. Това могат да бъдат както членовете на фамилията, по този начин и сътрудници. Колкото по-висок е полетът ви насън, толкоз по-уверени ще бъдете в реалност. Ниският и нерешителен полет от своя страна приказва за вашия боязън и колебливост в съответна обстановка. Може би желаете да се отървете от нея, само че нещо ви пречи.

Според съновника на Фройд
Ако мъж лети насън, това значи, че е ангажиран с проблемите на ерекцията си. Ако мъж види летяща жена, той е ангажиран с момента на полов контакт с нея и мисли по какъв начин да я впечатли по време на секс.
Ако дамата види летящ мъж, това демонстрира желанието й да срещне същински мъж, който няма да има проблеми с ерекцията. Това може да демонстрира и тайното й предпочитание да бъде мъж. Такива мечти може да се трансфорат в лесбийски игри.
Ако жена лети насън, значи тя се тормози за репутацията си.

Според мечтателя на Азар
Полет на сън – триумф в бизнеса, любовта, търговията.

Според езотеричния съновник
Да летиш с магически килим, аероплан или птица значи, че ти следва да пътуваш на огромни дистанции. Ако по време на полет в съня докосвате дърво, достигате покрива на една къща и други обекти, значи, че в действителния живот някой желае или към този момент е „ подрязал крилата ви. “ Това може да е прочут човек и неговите настройки или ваши лични проблеми. Опитайте се да определите кой или какво в действителния живот ви пречи да изразите себе си.
Страхът, че няма да можете да кацнете или да летите прекомерно надалеч, отразява страха ви да загубите това, което сте основали: вие се стремите към самостоятелност, само че се страхувате да загубите надзор над обстановката.

Според актуалния съновник
Извисяването над земята и съзерцаването на гледката приказва за избран баланс, вие не сте постигнали в действителността, просто сте малко изтощени и се нуждаете от отмора.
Да полетите в облаците може да значи, че връзката със земята към този момент е изгубена, вие сте в положение на мира, мързел и загуба на ориентировка. Знак, че интервалът на безучастие се е проточил, време е да се върне към деен живот!

А в случай че сънувате, че летите в Космоса?
Космосът е знак на разбирането на тайните на Вселената, нравствен напредък и ентусиазъм. Летенето измежду звездите ви дава обещание положение на естетика, в което можете да намерите отговорите на въпроси, които от дълго време ви тормозят. Ако в реалност сте затънали в паниката и работата, то този сън ще ви послужи като лекарство. Той споделя, че би трябвало да се откъснете от земните каузи и да помислите за нещо възвишено. Летенето в космоса ви дава приятни страсти, което значи, че има струпване на сила и капацитет. Силният боязън демонстрира вашето отвращение да приемете висшите познания.

Също по този начин, летенето измежду звездите демонстрира, че сте съумели да се издигнете до избрани висоти и да приближите фантазията си. Тъмната пропаст на Вселената, сходно на бездната на морските дълбини, значи потапяне в безграничните простори на несъзнаваното. Това е опция да намериш себе си, да опознаеш пътя си.

Слънцето е източник на сила и всичко, което съществува; на сън символизира допиране до висшия ви Аз. Ако сте виждали Слънцето насън, знайте, че това е алегоричен сън. Ще донесе шанс и развиване. Слънчевото затъмнение, в противен случай, дава обещание наближаването на притеснителни събития, които ще попречат на осъществяването на най-високите проекти. Ако го гледате с някого, това е сигурен знак за разбор на връзката с този човек. Може би той пречи на вашия разцвет.

Земята – в случай че я наблюдавате от космоса, това значи, че се чувствате не напълно уверени, подчинявате се на ориста. Сънят за разлъка със Земята символизира страха от гибелта.

Луната е женско величие, символизиращо цикличност, възобновяване, както и вътрешен глас и страсти. Появата на лунния диск в съня ви може да предвещава безпокойствие, обвързвано с идните промени, както в настроението, по този начин и в живота. Това е знак, че ще ви би трябвало самообладание.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР