Какво е ясно със сигурност: Катастрофата е по вина на

...
Какво е ясно със сигурност: Катастрофата е по вина на
Коментари Харесай

Нова Трагедия Потресе България В Събота Сутрин. Сирачета Ридаят, Мислеха, Че Има Само Счупен Крак. В Болницата Издъхна

Какво е ясно сигурно: Катастрофата е по виновност на всички участници в нея. Водачката на лек автомобил " Ауди " Ева Петрова се е движела с висока скорост, сътрудника и на пътя с Фолксвагена, завил също в нарушавания, третият се е забил в първите двама. След произшествието в болничното заведение бяха настанени Георги Кузманов и две дами, едната от които е брачната половинка му. При постъпването си в болничното заведение Георги е бил контактен и се оплаквал от болки в крайници. Качен е за обзор в рентгена, настанен е в реанимация и го подготвили за интервенция на крайници. Влязъл в операционната и не излязъл жив. Какво се е случило в операционна зала?

Какво е открил екипа оператори не е ясно. Оттук оттова се чува, че бил умрял от остра кръвозагуба. Ми нали е в болница, къде бяхте лекари, извън имаше хора подготвени да дарят кръв, с цел да няма кръвозагуба, имаше хора подготвени да оказват помощ?! Каква кръвозагуба?! Просто жестокo и неуместно опрощение. Смъртта на Георги шокира освен роднините и околните му, само че и служителите на реда били на мястото, които разговаряли с ранения. " Не мога да допускам, доведоха го тук безусловно съответен, даже не изглеждаше зле, болеше го единствено крайници ", разясниха служители на реда в двора на Спешно поделение в Петрич. След като лекарите в болничното заведение в Петрич отхвърлиха всякаква информация, лекарите препратиха екипа на " Струма " при шефа на болница " Югозападна ", обединяване на здравните заведения в Петрич и Сандански, където се свързват с доктор Тонев по телефона.

Той декларира, че не знае нищо по случая и потърси към час и половина, с цел да се запознае със станалото. Докато лекарите се лутат в търсене на оправдателно мнение по въпроса, село Кърналово потъна в тъга. Млад мъж татко на 2 дребни деца почина неуместно. Млада жена овдовя, а една майка загуби детето си. Без да знае какво се случи. Надеждата, че след произшествието е бил " дребния демон ", единствено строшен крайник, бързо се изпари и се замести с тъга. Снощи до късно в болничното заведение в Петрич родственици на Кузманов ридаеха неутешимо. Днес гонят медиите като империалисти, без да отговорят на въпроса " Защо издъхна Георги? ". Болницата след обединяването като че ли хлопна кепенци, лекари, сестри, акушери, са със затворени уста и мълчат като в концлагер. В едно здравно заведение е наложена осведомителна възбрана, евентуално с цел да не се разприказва някой и да каже нещо, което не би трябвало. Като да вземем за пример: Кой е отговорен за гибелта на Георги Кузманов, отбелязва в умозаключение Struma.com.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР