Какво е да имаш бивш главен прокурор, който на близо

...
Какво е да имаш бивш главен прокурор, който на близо
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Един различен главен прокурор и други истории от войната

Какво е да имаш някогашен основен прокурор, който на близо 60 години доброволства да се бие на фронта? Юрий Луценко, някогашен обвинител №1 на Украйна, споделя за битката си да остане на първа линия на войната в Бахмут.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски се прибра с петима командири от полка " Азов ", които трябваше да останат до края на войната в Истанбул. Турция обаче ги пусна, с което разгневи Русия, които не са известени за освобождението на пленниците.

Имената на хиляди сръбски тролове с над 14 000 профила в разнообразни обществени мрежи изтекоха в мрежата.Те са главно свързани с ръководещата партия на Вучич, само че част от профилите симпатизират и на Путинова Русия.

" Лукойл " осъди съветски публицист за обява, че съветският енергиен колос е изнасял гориво за Украйна през българския си клон в Бургас. А към този момент всички знаем, че България е помагала скрито на отбраняващата се страна с оръжие и горива - в това число и от недопечен нефт на " Лукойл ".

Добро или неприятно решение за Украйна ще е използването на клъстърни муниции? Кои са най-изявените рашисти тази седмица? Може ли двама натовски генерали да са с изцяло разнообразни позиции за войната? Прочетете отговорите на тези въпроси в седмичната графа на Христо Римпопов в Клуб Z - ВОЙНАТА ТАЗИ СЕДМИЦА.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР