Какво е да имаш банка на един клик разстояние и

...
Какво е да имаш банка на един клик разстояние и
Коментари Харесай

DSK Smart е банка в ръцете на потребителите с редизайн и нови функционалности

Какво е да имаш банка на един клик разстояние и да може да управляваш финансите си когато и да е от всяко място? DSK Smart има отговор!

Приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК - DSK Smart, обезпечава редица благоприятни условия за цифрово ръководство на финансите, които улесняват всекидневието ни, даже и в изискванията на изключително състояние. Дори и името на приложението - Smart, подсказва, че разполагаме с приложение с красива визия, подсъзнателен интерфейс и най-много с функционалности и настройки, които се приспособяват по отношение на съответните ни потребности и желания. Отскоро приложението има и нов редизайн, който го отличава измежду други конкурентни оферти във връзка с образна еднаквост и механически благоприятни условия.

Първото нещо, което виждаме, когато заредим DSK Smart, е бутон " Бърза информация ", който ни разрешава елементарно да проверим наличността по своята сметка, без въвеждане на потребителско име и ключова дума. При избиране на бутон " Вход " и въвеждане на ключова дума или ПИН код, влизаме в приложението и виждаме незабавно всичките си сметки и наличностите по тях.

От страничното меню, може да изберем една от многочислените благоприятни условия, които DSK Smart предлага. Може да подадем поръчка за потребителски заем или за нова кредитна карта. " Движението " на банковите карти е с няколко клика - DSK Smart разрешава смяна на предели по карти за изтегляне на АТМ, както и краткотрайно блокиране и активиране на пластиките.
 Снимка 474962
DSK Smart дава също по този начин настояща информация за валутните курсове, а при положение на потребност за посещаване на банков клон - местоположението на най-близкия до нас офис или банкомат. Приложението обаче предлага и още нещо - можем даже да си запазим час за среща с финансов съветник, в офис по наш избор, с цел да бъдем осведомени и посъветвани по разнообразни финансови въпроси, свързани с заеми, капиталови и пенсионни фондове, банкови карти и доста други.

Как стои въпросът с банковите преводи? Много просто - всичко, което би трябвало да създадем, с цел да правим бързи и лесни банкови преводи през своя смарт телефон или таблет, е да инсталираме спомагателното приложение DSK mToken, което ни разрешава да удостоверяваме преводи и подписваме документи, подредени през интернет банкирането ДСК Директ или DSK Smart. По този метод, платежните преводи стават за секунди и даже може да платим битовите си сметки единствено с телефона - комфортно, бързо и с минимизиран риск от неточности.

Всички клиенти могат да персонализират DSK Smart, съгласно своите потребности и стремежи - кои да са бутоните, които виждат на начален екран, както и за кои сметки първо да виждат информация. Освен това методът на достъп също е по желание - посредством ключова дума, ПИН код или лицево различаване.

А за клиентите на Експресбанк, които следва да стартират да употребяват DSK Smart след интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк, има особено основана платформа, която дава нужната информация за всички новости и промени, като в това число на нея могат да зададат и своите въпроси: https://dskbank.bg/integration/.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР