Какво е “bodyshaming? Tова е унижаване на някого чрез неуместни

...
Какво е “bodyshaming? Tова е унижаване на някого чрез неуместни
Коментари Харесай

Силвена Роу отговори на грозните нападки на шеф Петров: Няма перфектно тяло, но има здраво тяло!

„ Какво е “bodyshaming ”? Tова е унижение на някого посредством неуместни или негативни, обидни, хейтъски мнения по отношение на размера или формата на тялото му! Не единствено в България, по цвят свят това е като пандемия и освен пред обществено око. Вашето тяло е част от вселената “ Това написа Силвена Роу в своя Фейсбук профил.

Причина за нейния пост е разразилият се скандал към нейна разголена фотография, която самата тя разгласява по случай рождения си ден.

Под фотографията се изля вълна от бурни реакции. В някои от тях се прокрадва изтъкнат хейт по отношение на визията й, до момента в който други поддържат Роу за смелостта и даже й се възхищават. Най-силно усещане направи коментарът на нейния сътрудник началник Петров.

„ Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на Ахтополска веранда!? Даже в случай че отворите цялата фотография, иде на Водно конче. “

В отговор Роу прикани всички дами да не разрешават да им бъде внушавано, че тялото им е нещо грозно и „ буца “.

„ Естествено за някой като мен вряла и кипяла в разнообразни високо класни кухни по света, с над 13 ресторанта в последните 10 години в 3 континента, с 15 книги оповестени на 7 езика, с богата и сполучлива интернационална телевизионна кариера, с поредност награди и постижения… Е за мен не е доста, не го и отбелязвам дори! Имам я тази мощ, популярност на Бог, с опит, с годините!

Но, кое е доста са обидите, ужасните думи и тормозът, изляти върху стотици млади девойки и дами, дори деца, които, нямат убеденост в себе си към момента построена, които страдат всекидневно от “bodyshaming ” мнения изказани много постоянно от импотентни & лишени от тестостерон и мисодженисти!

Така, че знайте следното:

Вашето тяло е част от вселената, която ви е дадена, мястото, където се случват любовта, насладата и скръбта, където се разпростира щастието.

Не позволявайте на никого, да ви внушава, че това е нещо грозно, дебело, буца?! Няма съвършено тяло, само че има крепко тяло!

Нека вашето тяло е крепко “, добави кулинарката.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР