„Какви сте вие да ви даваме документите си, няма да

...
„Какви сте вие да ви даваме документите си, няма да
Коментари Харесай

Руснаци към поморийски полицаи: Кучки!

Какви сте вие да ви даваме документите си, няма да ви ги даваме”, „ Вървете на майната си”, Вие сте капути”, „ Какво искаш ти , кучко” ... Това е единствено част от репертоара, с който двама съветски туристи посрещнали български служители на реда в бар „ Ангел и демон “ на южния плаж в Поморие. МВР-служителите пристигнали на мястото, след сигнал за скандал, провокиран от клиентите на заведението. Това излиза наяве от протокол от съвещание на Районния съд в града, написа " Бургасинфо ".
За поруганата чест на пагона, в правосъдно съвещание двамата служители на реда упорстват да получат 10 000 лв. обезщетение. В последна сметка за договарят със отбраната на подсъдимите и склоняват и на по-малко- 1 000 лв. за всеки един от тях. Съдът е по-строг към чужденците и постанова условна присъда от 3 месеца отнемане от независимост с три години изпитателен период за А.Р. и 6 месеца пробация за В.П. Екшънът се разиграл през юли м.г. Руснаците - В.П. и А. Р. Обърнали няколко чаши с алкохол, а по-късно почнали да трошат инвентара на заведението. Счупили няколко чаши, след това и масата.

От бара се обърнали към подпомагане за полицията,но обстановката ескалирала още повече. Младши контрольор и старши служител на реда към Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Поморие се пробвали да укротят летовниците, само че отнесли проливен дъжд от обиди. Чужденците оказали гневна опозиция при опитите да бъдат закопчани с белезници, а дейностите им били съпроводена с брутални вулгаризми. Руснаците въпреки всичко били арестувани и против тях е повдигнато обвиняване за хулигунство и опозиция против орган на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР