Какви са раците в работата, любовта, секса и приятелството? Какво

...
Какви са раците в работата, любовта, секса и приятелството? Какво
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за зодия РАК

Какви са раците в работата, любовта, секса и другарството? Какво не харесват Раците и какво е значимо да запомните за този зодиакален знак!
Представителите на зодия Рак, с право са си заслужили името „ Мистър изменчиво въодушевление “. Обикновено хората от тази зодия имат доста секрети и рядко се разкриват, пред други хора. Те имат своя пещера и избран кръг от хора, които влизат в нея. Един тип спътник-отшелник, тъй като в случай че той е в акцията, тогава той се трансформира в център на вниманието на любопитни очи. Със самотата, също е на „ Ти ”. Раците имат доста несъвместими качества, което ги прави толкоз специфични.
Представителите на зодия Рак няма да парадират с живота си и себе си. Всички те са прекомерно интимни и персонални. Колкото до обич, пари, благополучие, в никакъв случай не са им задоволителни. Те се нуждаят от повече, в сравнение с имат и го желаят тук и на момента. Това е тяхното непрекъснато положение. Сънят е обичаното им развлечение. И колкото повече сън имат, толкоз по-добре.
Мъжът Рак е затулен, предан и удобен. За да получи топлота и откровеност, дамата ще би трябвало да се постарае доста. Той е доста завързан към фамилията и дома си. Семейството е негов персонален парадайс на Земята. Наличието на пари и способността да се управлява, финансовият поток са негова отличителна характерност. Само Ракът може да икономисва и да има пари. Той не е последовател на втората приложимост. Няма да купува храна второкласен или евтини облекла. Той е познавач на всичко тънко, изтънчено и висококачествено.
Жената Рак постоянно харчи по-малко, в сравнение с печели. От детството си има запас за „ черни дни “. Тя е скромна и изискана. Представителките от зодия Рак обичат да прекарват ваканцията си покрай водата. Това им оказва помощ да се провиснал оптимално и да се насладят на близостта до морето или океана. Жената Рак ненавижда всевъзможен тип рецензия. Тя не обича несъразмерното внимание, само че няма нищо срещу да е в центъра на събитията. Любимото й място в къщата е кухнята. Тя е отлична стопанка и нейните ястия могат да претендират за купата „ шедьовър на годината “.
Раците в работата
Ракът е страховит служащ, само че би трябвало да го управлявате деликатно. Раците не обичат натиска и би трябвало да схванат, че работата, която са свършили, не е безрезултатна. Само мотивацията може да ги подтиква в работни моменти. Може да разчитате на тях да свършат работата. Те ще предадат всички планове в точния момент и без нито една неточност. Основното предписание е, че не може да се месите в рецензиите или да давате препоръки, тъй като това единствено ги нервира.
Ракът в любовта
Мъжът Рак: Ако вашият фаворит е Рак, тогава би трябвало да сте подготвени да сте на второ място след майка му. Майката за зодия Рак е блян. Нейните стремежи и избори са закон за мъжете Рак. Тя е идеалната стопанка, най-хубавата майка и просто най-хубавият човек на Земята. Те имат специфична връзка, тъй че по-добре да намерите общ език с майката на мъж Рак. По природа Ракът е доста любезен и сантиментален. Той е прелестен татко и се стреми да разбере желанията и фантазиите на детето си. Ако се е влюбил, тогава не се съмнявайте в възприятията му. Щом се е привързал, нещата остават за дълго време.
Жената Рак е доста нежно и благоговеещо създание. Тя е основана за обич и любов. Сълзите й са постоянно срещано събитие. Вярна е на избраника си, от време на време ревнува, само че постоянно помни най-важното: „ той ще се върне вкъщи “. Тя е " дама сексапил " с огромна вътрешен глас. Трудно е да се заблудиш, тъй като рядко пуска някого задоволително близо. За нея е значима поддръжката на обичания. Без последната, тя губи пътя си и стартира да се депресира.
Раците в секса
Мъжът Рак се нуждае, непрекъснато да бъде хвален и възхваляван в леглото. В секса той е толерантен, само че и нападателен. Странна композиция, с която просто би трябвало да свикнеш. Той няма да се „ хвърли “, върху жертвата си на първата среща. Изглежда в позиция на очакване. Ракът обича да бъде водач в леглото, по тази причина се отпуснете и просто се насладете на процеса.
Жената рак при започване на една връзка е доста срамежлива. Ще й отнеме повече време, самото освобождение в леглото. Но задачата й е ослепителен оргазъм, тъй че последователно, само че твърдо ще премине към задачата си. Тя не е егоистка във връзка с интимността, само че въпреки всичко, в случай че би трябвало да избере, това ще е „ релаксацията “, лишавайки колегата си от живи усеща.
Ерогенни зони на Раците
Всичко е доста просто. Раците обичат да се целуват. И в случай че целувате гърдите, значи към този момент сте на половината път до мечтаната цел. Именно тази зона, провокира прилив на неспокойствие и предпочитание. Раците са ценители на дълготрайните връзки и непрекъснат полов сътрудник. За тях, в случай че има спонтанна връзка, тогава най-вероятно, няма да има морално наслаждение.
Рак в другарството
Раците са същински другари. Обикновено са другари от детството и не търсят подмяна на всичко, което знаят. В продължение на доста години Раците постоянно живеят със мемоари от щастливи моменти от предишното, като в същото време губят чувство за действителност. Ракът в другарството построява каменна стена и надеждна задница за другари. Представителите на този знак постоянно ще оказват помощ в сложни моменти, ще дават на практика препоръки и ще допринесат финансово. Приятелите за тях не са празна фраза. За „ своите “ Ракът ще обърне планини.
Раците не обичат спортните облекла. По природа са фенове на класическия жанр и елегантността. Липсата на пари, няма да ги принуди да носят костюм, без той да е подреден и изгладен или полирани обувки. Външният им тип постоянно е изумителен със своята прохлада и грациозност.
Известни персони от зодия Раци са: Жан-Жак Русо, Ралф Шумахер, Леонид Агутин, Памела Андерсън, Джулиус Цезар, Том Круз, Джорджо Армани, Майк Тайсън, принцеса Даяна, Рокфелер и други.

Всеки зодиакален знак носи някаква семантична характерност на описанието от присъщите черти и държанието. Всеки човек е самостоятелен и неповторим самичък по себе си. Важно е всеки от нас да запомни, че в живота би трябвало да се съсредоточим, върху себепознанието и единствено развиването. Понякога е по-лесно да упрекваме всичко и всички, в сравнение с с нежеланието си да се сдържаме или да решаваме проблеми. Каквото и да изберете, хороскопите не са изгубили ползата на хората.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР