Какви ли маникюри не видяхме през 2023 г. - и

...
Какви ли маникюри не видяхме през 2023 г. - и
Коментари Харесай

5 идеи за празничен маникюр

Какви ли маникюри не видяхме през 2023 година - и, и, въодушевен от и, както и нормалната промяна на цветовете със промяната на сезоните.
 Кадифени нокти - най-актуалният маникюр за декември 2023 година
Кадифени нокти - най-актуалният маникюр за зимата

За още празнично въодушевление

А не щеш ли пристигна време за най-блестящия и празничен маникюр, който да носим на коледни празненства и фамилни събирания, както и на посрещането на Новата година. Ето пет хрумвания за него.

Коледна украса

Червено и зелено са класическите цветове за Коледа, а този маникюр употребява обичайни претекстове като клонките с имел за празнично въодушевление.

Каре

Карето - изключително в шотландската си вариация, постоянно се е свързало със студените месеци и празниците през тях. А този маникюр ни дава опция да го почетем - също така е елементарен за реализиране вкъщи.

Коледни бастунчета

Традиционното празнично лакомство намира отлично място върху ноктите в този занимателен по детски маникюр. Бихме го създали и върху бяла основа.

Дядо Коледа

Няма потребност да рисуваме лицето на положителния дъртак, с цел да се усещаме в празнично въодушевление. Достатъчно е една алена шапчица с бял помпон върху ноктите.

Коледна елха

Както казахме, зеленото и аленото са цветовете на Коледа. Когато прибавим като украса и златна звезда върху изрисуваната елха на ноктите, сме подготвени за празниците!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР