Както знаем, китайската нова година настъпва в различно календарно време

...
Както знаем, китайската нова година настъпва в различно календарно време
Коментари Харесай

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския...

Както знаем, китайската нова година настава в друго календарно време от нашето. Следващата 2019-а ще премине под знака на кафявата земна свиня. Новата година ще стартира на 5 февруари 2019 и ще приключи на 24 януари 2020 година. Тя предвещава доста изненади за обособените зодии.
Ако не знаете каква зодия сте съгласно китайския хороскоп, тук можете да ревизирате под какъв знак е била годината, в която сте се родили, надлежно това е вашата китайска зодия.

Плъх
2019-а ще е година на благоприятни условия и провокации за Плъховете. Ще можете да поправите всички неточности, които сте позволили през 2018-а. Това ще ви донесе триумфи. Ще сте по-бавни във вземането на решения, само че пък ще е за положително. Въпреки това мозъкът ви ще е деен и подробно обмислящ вашите нови благоприятни условия.
Особености на характера на Свинята
Новата година ще е и годината, в която Плъховете ще основат нова връзка или ще преустановят актуалната си. 2019-а е преломна в любовта за тях. Година на ново начало и в двата случая. Не се колебайте. Ако харесвате някого, отидете и му споделете. Шансовете ви ще са положителни. Тази година не е времето, в което да си мълчите.
В работата и бизнеса триумфите няма да са изключително забележителни. Дори е допустимо да ви чакат сложни времена.

Бик
Бикът ще се радва на една прелестна година. Това е годината на релакса и заниманията за представителите на тази китайска зодия. Както в любовта, по този начин и в работата ще сте благословени със непоклатимост. Погрижете се добре за здравето и храненето си през 2019-а. Това ще е от голямо значение за в бъдеще.
Що се отнася до връзките, Биковете ще би трябвало да се постараят малко повече, с цел да заздравят връзките си макар стабилността. Новите планове на работа ще държат вниманието ви непрестанно, а съзнанието заето. Това ще ви донесе материални облаги.
20 отличителни черти на зодия Везни
В персонален проект 2019-а година ще е идеална за Биковете, които желаят да провеждат странствуване с колегата си или да възнамеряват бременност.

Тигър
Родените под знака на Тигъра ще се радват на прелестна година. Ще се чувствате непобедими и подготвени да завладеете целия свят. И не стига това, само че и до каквото се докоснете през 2019-а ще се трансформира в злато, т.е. годината ще ви донесе материални триумфи. Просто би трябвало да се концентрирате и да насочите силата си в тази посока.
Годината на свинята ще е щастлива за Тигъра и в любовта. Свещи, сантиментални вечери, цветя, шоколад и доста обич – по този начин ще премине тази година за тях.
В професионален проект годината няма да е изключително сполучлива, ще е даже трескава, само че пък няма да е невероятно да овладеете сложните обстановки. Просто дръжте финансите си под око и се предпазвайте от безсмислени разходи.
Заек (Котка)

За Заека Годината на свинята ще е година на провокации. Но с вашата мощна воля и увереност ще сте способни да преодолеете всевъзможни трудности. Не прекалявайте с тренировките в здравословен проект. Това може да ви донесе известни проблеми. Предпазвайте се и не се претоварвайте. Избягвайте несъразмерната консумация на алено месо и захар през тази година, тъй като има прочут риск от развиване на някои болести, свързани с тях.
Месечен хороскоп за ноември 2018
В любовен проект 2019-а ще бъде не изключително бурна. Ще сте крепко стъпили на земята. Не ви чакат комплицирани взаимоотношения. Комуникацията ще ви е нужна, в случай че желаете да изведете връзката си на последващо равнище.
Успехът в кариерата ви ще зависи значително от детайлите. Не игнорирайте дребните неща на работа.

Дракон
За Дракона Годината на свинята ще е спокойна и мирна. Вие ще сте изпълнени с сила и възторг. Използвайте ги за положителни дела и каузи. Брачните двойки ще се радват на връзки, изпълнени с благополучие и обич.
Необвързаните Дракони ще продължат напред към срещи, предполагащи по-стабилни връзки в бъдеще.
Това е годината на изобретателна работа в професионален проект. Финансовото ви положение ще се стабилизира ненадейно. Релаксацията и медитацията ще ви оказват помощ да извършите живота си по-щастлив и уравновесен.
Змия
Змията ще се радва на мира през 2019-а година. Почивката ще е значима. В любовта нещата ще са малко комплицирани. Може да се окажете с разрушено сърце. Но не се отчайвайте. Вероятно е за положително. Съберете мислите и силите си и продължете напред.
20 отличителни черти на зодия Близнаци
Годината на свинята крие опасности от разочарования и в професионален проект, само че това е част от живота. Научете се да ги приемате такива, каквито са и то с усмивка на лицето. Важното е, че ще се движите с темпото, което вие сами си диктувате, а не някой различен. Възползвайте се от това.
Кон
Родените под знака на Коня ще се усещат доста уверени през 2019-а. Няма да имате самообладание да опитате нови неща в Годината на кафявата земна свиня. Тя ще е добър миг да започнете нови спортове и да се погрижите главно за здравето си.
Помнете, че би трябвало да отделяте задоволително време за половинката си, фамилията си и приятелите си. Това е единственият метод връзките ви да станат още по-силни.
Екипната работа и установяването на обществени и работни контакти ще изиграе основна роля в професионалния ви живот. Работете върху позитивните си черти и работата ви ще се увенчае с триумф някъде през зимата на идната година.
Овца (Коза)
Овцата ще има интерактивна и отзивчива година. Ще подобрите здравословното си положение и ще редуцирате напрежението. Необвързаните Овци ще открият любовта, само че също по този начин бъдете готови и за къси връзки и бързи раздели.
3-те зодии, които стават най-хубавите съпруги
Семейните Овци ще се радват на още по-стабилни връзки през Годината на свинята.
Работата ви ще се нуждае от още повече внимание от ваша страна. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Очаквайте покачване на поста или заплатата. Има възможност да сте комплицирани, поради няколко работни оферти, които ще получите. Мислете деликатно преди да решите да действате.

Маймуна
Маймуните ще са най-щастливите измежду всички зодиакални знаци в Годината на свинята. Ще имате свободата да вършиме каквото си поискате без терзания и напрежение. Но ще би трябвало да си дадете подтик и убеденост, с цел да постигнете поставените цели. Те няма да дойдат от единствено себе си.
Здравословните храни би трябвало да са наложителна част от менюто ви през тази година.
Има възможност за спорове във връзките. Но в случай че сте обвързани, не се тормозете – и тази година връзката ви ще издържи.
Трябва да демонстрирате уменията си на работа. Нищо в тази година не може да ви повали на земята, в случай че имате доверие в самите себе си.
Петел
2019-а ще е година, в която Петелът не би трябвало да се отхвърля от това, което прави. Тази година не е подобаваща за започване на нова работа или нова връзка. Опитайте се да запазите това, което имате и да го държите под надзор. Дори да започнете нещо ново, новите ви инициативи няма да са изключително дълготрайни.
Кои са най-престъпните зодиакални знаци?
Вътрешните ви сили и сила ще са по-слаби, в сравнение с в предходните и идните години. Не се отпускайте. Това е интервал, в който би трябвало да анализирате и организирате живота си в подготовка за идната 2020 година.

Годината на свинята ще е доста динамична за Кучето в любовен и професионален проект. Може даже да си намерите ново занимание. Превъзходните ви инстинкти ще ви оказват помощ да балансирате всички аспекти от живота си.
Любовта и пристрастеността ще са забележими с просто око за близките, когато погледнат Кучето в профил. Любовни афери и флиртове ще са постоянно срещано прелъщение за необвързаните Кучета през 2019-а.
Как се целуват другите зодии?
Усилията ви на работа ще бъдат видяни от управлението и директните ви шефове без да се постанова сами да изтъквате триумфите си. Но ще би трябвало да овладеете по-добре нещата във финансов аспект, в случай че управлявате личен бизнес.
Свиня
Годината на кафявата земна свиня ще бъде балансираща за родените под знака на Свинята. Това е времето, в което ще е належащо поправяне на предходни неточности и подготовка за бъдещето. Погрижете се за здравето си с простички домашни средства. Те ще облекчат напрежението.
Научете се да поддържате връзка качествено с колегата си. Това ще ви помогне да скрепите връзката си.
Що се отнася до кариерата, научаването на нови умения е от голямо значение за вас през 2019-а.

www.az-jenata.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР