Както всички знаем, иновациите са не само в областта на

...
Както всички знаем, иновациите са не само в областта на
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако комбинирате тиган, тенджера и скара

Както всички знаем, нововъведенията са освен в региона на компютърните технологии, медицината, автомобилната промишленост, само че и в кухнята. Днес печките, микровълновите фурни и даже абсорбаторът имат толкоз доста електронни функционалности и режими, че без указания не можете незабавно да разберете кой бутон защо е предопределен.

Но кухненските мебели за вграждане не са единственото нещо, което направи голяма крачка напред през последните 10 години. Комбайни, фритюрници, тостери също не стоят неподвижни. Но, какво ще кажете за тенджерата? Тя си е една и съща от много години.

`Какво

Има нюанси, като тенджери под налягане и електронни такива, само че като цяло прогресат там е по-малък. Електронните тенджери, както в заведенията за хранене, по този начин и вкъщи, са известни отдавна, само че в този момент дизайнерската идея на K Deng реши да внесе оригиналност в остарялата формула посредством въвеждане на модулни съдове за готвене.

Представеното секционно устройство, по избор на потребителя, може да бъде тенджера, тиган или даже скара. Кухненските принадлежности наподобяват естетически, съвременни и минималистични, което сигурно ще ги направи мечтани във всяко домакинство.

Не е известно дали концепцията ще бъде осъществена в бъдеще, само че концепцията наподобява забавна и има капацитет да се трансформира в същинска панацея за притежателите на дребни жилища.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР