Както вече ФАКТИ съобщи, вицепремиерът, министър на отбраната и председател

...
Както вече ФАКТИ съобщи, вицепремиерът, министър на отбраната и председател
Коментари Харесай

Подробности около куриозната ситуация с Каракачанов

Както към този момент ФАКТИ заяви, вицепремиерът, министър на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов беше " заловен в крачка " да не съблюдава противоепидемичните ограничения и рекомендации, наложени по време на изключителното състояние в България поради разпространяването на ковид инфекцията. Министърът на защитата не е носил нито защитна маска, нито е спазил целесъобразното разстояние от събеседника си, давайки неприятен образец на обществото в качеството си на фигура от публичен интерес.

От свидетел ФАКТИ разбра детайлности за обстановката от първо лице. Каракачанов е бил сниман да седи на скамейка, ситуирана на прилежащия към градинката на Народния спектакъл тротоар, намираща се на към 10-15 метра от постройката на Министерството на защитата. Вицепремиерът седнал за глътка отдих за не повече от 15-20 минути след няколко изявленията " на крайник " за националните малките екрани, защото при изключителното състояние достъпът до постройката е стеснен за външни лица, в това число и публицисти.

В допълнение на това Каракачанов, след уместната забележка на жител за изхвърления от него фас от цигара на земята, политикът е станал и наново е изхвърлил на благосклонност отпадъка на обозначено място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР