Както вече ФАКТИ писа, 51-годишен шофьор на тежкотоварен автомобил, превозващ

...
Както вече ФАКТИ писа, 51-годишен шофьор на тежкотоварен автомобил, превозващ
Коментари Харесай

Ето кой е дрогираният шофьор, причинил трагедията в Айтос

Както към този момент ФАКТИ писа, 51-годишен водач на тежкотоварен автомобил, пренасящ 30 тона зърно, помля няколко автомобила на светофар в Айтос. При тежката акцидент почина 28-годишна жена, а бременна гражданка е в реанимация. Има и други потърпевши. Причинителят на случая Кольо Иванов е разпознаваема фигура в Бургас от близкото минало, написа " Флагман ".

Към този миг той трябваше да бъде настанен в Хирургично поделение, откакто бе открито, че има пострадвания на гръдния панер – счупени ребра. Малко преди да попадне в системата за систематизиране по отделенията обаче той бе изпратен на скенер, с цел да се види дали има и проблеми под черепната кутия. По главата му има десетина дребни шева, осъществени от дежурния неврохирург в Спешното.

Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов разгласи пред публицисти, че водачът на камиона е бил тестван на място за алкохол и опиати. Дал е позитивен резултат за метамфетамин. След довеждането му в УМБАЛ-Бургас с полиция, той е отказал да даде кръвна проба.

В Шокова зала се намираха всички дежурни лекари в УМБАЛ-Бургас в петъчните вечерни часове, помагайки на сътрудниците си за по-бързото диагностициране и превозване на потърпевшите по отделенията. Според очевидци брачният партньор на изгорялата 28-годишна жена по никакъв начин не изглеждал добре, до момента в който изчаквал да пристигна колата за спешна помощ. Той е бил в потрес и въобще не е усещал болката по задната част на краката си. Те задачите били обгорели, само че той твърдял, че не изпитва никаква болежка и е отказал да бъде превозен към болница. Към този миг не се знае какво е положението му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР