Както Varna24.bg информира, на 20 март се открива фото изложбата

...
Както Varna24.bg информира, на 20 март се открива фото изложбата
Коментари Харесай

Не пропускайте BACKSTAGE като на кино – фото изложба на Елица Матеева

Както Varna24.bg осведоми, на 20 март се открива фото изложбата на Елица Матеева с 26 скъпи фрагмента в " BACKSTAGE като на кино ". Ето какво споделя за изложбата журналистът Светлана Вълкова:

" 7 прелестни български актриси, 3 театрални представления  и няколкостотин пропътувани километри сред Варна и София въодушевяват нашия създател за този доста персонален план. Преживяване на ръба сред театъра, киното, фотографията и действителния живот. 26-те фрагмента са снимани в минутите преди представленията, минутите, в които артистът е сред два свята - на прага на парадайса.

Репетицията като развой е богослужение, тя постоянно ме е подтиквала да настръхвам и да се веселя, в случай че всички дружно сме се трансформирали след сходна среща – споделя Елица. Благодарна съм, че в миналото съм била удавник в този развой, ето за какво, когато започнах да премислям върху концепцията да събера на едно място част от актрисите, които са ми подарили обич - от сцената или пък в семплата обикновеност на делничното другарство, сред кафето и цигарата, някак си " просто по този начин “, просто по този начин се появи и заглавието на тази скромна сбирка от минути - " BACKSTAGE като на кино "...

Без придирчивост, фотографиите улавят естествени като дишането моменти, в тях актьорите са или самите себе си или са толкоз надълбоко в облика, че можем да завидим на искреността им.

Точно тези сякаш инцидентни срещи въодушевяват Елица Матеева да направи нещо прекомерно семпло, само че значимо за себе си -  да се радва на живота и да обича.

Изложбата ни дава късмет да съпреживеем тези страсти!

Героите в " BACKSTAGE като на кино “ са Касиел Ноа Ашер, Лилия Маравиля, Стефка  Янорова, Красимира Кузманова – Кокран, Ива Тодорова, Мартина Апостолова, Ели Колева, Йордан Ръсин, Теодор Каракачанов, Кристиян Негалов ".

Откриването на изложбата е на 20 март от 17.00 часа, мястото: Bookstore, улица " Преслав “ 12, Варна.

Закриването ще бъде на 27 март със особено събитие във връзка Международния ден на театъра: прожекция на филма-дело на децата от кино школа " Братя Люмиер “ към ОДК-Варна с худ.ръководител Елица Матеева, " Приятно ни е с…Ива! “ с присъединяване на актрисата Ива Тодорова и деца от кино школата.

17.00 ч,. Bookstore, улица " Преслав “ 12, Варна.

Заповядайте!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР