Както стана ясно по- рано днес, евромилионерът Ангел Джамбазки призна

...
Както стана ясно по- рано днес, евромилионерът Ангел Джамбазки призна
Коментари Харесай

Отрочето на Джамбазки - незаконно! Отказва да го припознае, не вдига телефона на майка му! Има второ дете от друга жена, която е приютил в Брюксел!

Както стана ясно по- рано през днешния ден, евромилионерът Ангел Джамбазки призна пред Жени Марчева, по- известна като Жени - Баждака, че е станал татко на момиченце още през януари тази година.

Масово неодобрение заля обществените мрежи, където консуматори се възмущават на безскрупулното държание на псевдо патриота във връзка това, че най- нахално употребява пеленачето за персонален пиар, директно преди изборите за Европейски парламент.

Би Нюз се натъкна на скандална информация.

Маргарита Теодорова Цачева (майката на дребната Биляна) търпи арогантното отношение на бащата на детето си. Според редица мнения на осведомени, Джамбазки отхвърля да припознае детето и е твърдо решен да подписа цивилен брак с Росица Кашикова, която също има дете от него и е родила в Съединени американски щати през февруари, тъй като има по-добри връзки в ЕНП, откогато работи за "Християндемократически съюз " и става за PR около изборите!

Росица Кашикова, която Джамбазки е приютил в Брюксел, обаче се оказала тотално разочарована от него, откакто схванала за предходните му подвизи и обстоятелството, че има дете от друга жена, което той ловко криел от нея.

Все по- заплетена става обстановката към дребния човек, а персоналният му живот е низ от скандални събития, съвсем като индийски сериал. Допускаме разновидността и цялата тази сага да е следващият пиар ход на Джамбазки поради слуховете, че самият той избира мъжете и поддържа с гласа си в Екологичен потенциал повече тлъсти фондове за гейпаради и прайдове.

Гузен негонен бяга

Днес Джамбазки си бе платил няколко минути ефирно време в "Тази събота и неделя " по БТВ. Дори без да са му отправени неуместни въпроси във връзка съмнителната му полова ориентировка и абсурда с жилището в Париж, Джамбазки не пропусна да даде скалъпено пояснение и за двете.

Не можем да не отбележим, че от началото на предизборната акция досега, рейтингът на Вътрешна македонска революционна организация се е сринал на половина, демонстрират статистиките. Както стана ясно, Ангел Джамбазки заявява половин милион евро след приключването на мандата си в Екологичен потенциал.

Ако същият бе последвал образеца на сътрудника си Николай Бареков и беше дарил спестяванията си, нямаше да му се постанова да навлиза в пояснителен режим пред озлобения народ.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР