Както стана известно по-рано днес президентът на САЩ Джо Байдън

...
Както стана известно по-рано днес президентът на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Израел евакуира дипломатите си от Украйна, Южна Корея забрани посещенията там

Както стана известно по-рано през днешния ден президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани американците незабавно да изоставен Украйна, а доста други страни също започнаха дейности по изтеглянето на своите жители.

Министерството на външните работи на Израел посъветва израелците да се въздържат от пътешестване до Украйна на фона на покачващото се напрежение с Русия, написа The Jerusalem post. Също по този начин израелските управляващи са почнали развой по евакуация на фамилиите на своите чиновници от дипломатическите си задачи в Украйна.
Украйна: Русия има 48 часа да изясни военната си активност по границата
Украйна е изпратила до Русия питане, в което упорства в границите на 48 часа да получи подробни уточнения по отношение на „ военната си...
Прочети повече
Южна Корея също прикани жителите си да изоставен Украйна и да анулират пътуванията си до такава степен, в случай че такива са планувани. От южнокорейското външно министерство оповестиха, че е въведено четвърто равнище на заплаха за пътуванията до някогашната руска република. От 13 февруари рестриктивните мерки ще важат за посещаване на цялата украинска територия, а освен на обособени райони.

 

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР