Както се съобщава от "Index.hr", проблемът е, че така нареченото

...
Както се съобщава от "Index.hr", проблемът е, че така нареченото
Коментари Харесай

Президентът на Хърватия с шокиращо признание за отношението към мигрантите

Както се оповестява от "Index.hr ", казусът е, че по този начин нареченото угнетяване или отбиване е в несъгласие с интернационалните конвенции, които Хърватия е подписала, а потреблението на принуждение в този подтекст е нелегално както в интернационалното, по този начин и в хърватското право.

Накратко, съгласно хърватския портал президентът призна, че Хърватия съзнателно нарушава законите и че политиката на Хърватия във връзка с мигрантите е такава, че полицията би трябвало да работи нелегално.

„ Сега за това написа и „ Гардиън “ в публикация със заглавие ‚Хърватската полиция гони мигрантите с потребление на принуждение, съобщи президентът‘, в който се споделя, че добре познатата интернационална организация за правата на индивида Human Rights Watch приканва Хърватия да постави завършек на сходна процедура “, предава порталът.

За изказването на хърватския президент написа и „ Дойче веле “, където показват, че Хърватия систематично отхвърля незаконното депортиране на бежанци в прилежаща Босна и Херцеговина, само че хърватският президент е признала, че полицията принудително връща мигрантите през границата, написа още „ Индекс “.

Източник: " Фокус "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР