Както при зодия Близнаци, така и вас не ви пощади

...
Както при зодия Близнаци, така и вас не ви пощади
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юни: Дева

Както при зодия Близнаци, по този начин и вас не ви пощади, само че скоро идва моментът, когато той ще възвърне естественото си придвижване и нещата ще стартират да се случват по естествения си метод. Периодът стартира с кариерна реализация и би трябвало да поддържате добра известност пред шефове и сътрудници. Вероятно е да имате диалози и с ваши близки, които ще имат потребност от вас. Не се изключват и здравословни проблеми, касаещи точно някой ваш непосредствен, за които ще научите и не би трябвало да ги пренебрегвате.

Неочаквани любовни трепети може да са ви завладели и към момента да анализирате в елементи по какъв начин да методите към непредвидимите усеща, които са ви обзели.

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР