Както предположихме, тя превъзмогва раздялата с писане на песниЗа Адел

...
Както предположихме, тя превъзмогва раздялата с писане на песниЗа Адел
Коментари Харесай

Адел готви нова музика до края на годината

Както предположихме, тя превъзмогва раздялата с писане на песни
За Адел музиката е избавление и по тази причина избра да продължи напред след развода си със Саймън, като й се отдаде изцяло.

Близък другар на Адел споделя пред списание People какъв е животът й след раздялата. “Подготвя се физически и душевен да основава и да промотира новата си музика. Изглежда, че ще е подготвена даже до края на годината”, стартира той.

“В песните приказва за сложната година, която претърпя. Както е казвала и преди, музиката е терапия за нея. Вече е подготвена да показа персоналните си прекарвания с почитателите си”.

За в този момент тя е основала три албума с имената “19”, “21” и “25”. Всеки един от тях е бил откровено изложение на възприятията на певицата и това в действителност направи творбите й специфични. От новия албум можем да чакаме същото.

“Толкова е заета. Новият й живот е доста по-добре проведен и пълностоен от преди. Удовлетворена е като певица – усеща се щастлива и жива”, продължава описа си източникът.

Колкото до персоналния й живот, в този момент тя си разрешава повече опити и даже беше видяна няколко пъти с тайнствен мъж. (Вижте тук.) Но приятелките й са най-важни за нея. “Обградила се е с доста правилни приятелки, които имат същия темперамент като нея”.

В момента певицата живее в Лос Анджелис със сина си. Там тя държи множеството елементи за себе с в загадка, тъй като в никакъв случай не е била почитател на шомотевицата към нея.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР