Както пише Kuai Technology, източници от агенцията за проучване на

...
Както пише Kuai Technology, източници от агенцията за проучване на
Коментари Харесай

Xiaomi оглавява списъка на Android смартфоните в Китай. Вече са продадени 2,3 милиона Xiaomi 14

Както написа Kuai Technology, източници от организацията за изследване на веригата за доставки и пазара удостоверяват, че Xiaomi е заела първото място измежду Android смарт телефоните в Китай за трета поредна седмица с пазарен дял от 17,5%.

На 31-ви октомври в продажба ще бъде пусната нова партида от серията Xiaomi 14. През тази седмица пазарният дял на Xiaomi доближи 21,9%, което сложи компанията преди всичко във връзка с каузи на продажбите на Android устройства. Към 24-ти ноември броят на активациите на серията Xiaomi 14 възлиза на 2,27 млн. Xiaomi е следвана от Honor и Huawei, надлежно с дялове от 13,9% и 13,6%.

На 7-ми ноември Лей Дзюн приказва пред потребителите на Weibo и съобщи, че размерът на продажбите на серията Xiaomi Mi 14 е надхвърлил един милион, само че има сериозен дефицит на смарт телефони. Това значи, че вторият милион е бил продаден за по-малко от три седмици.

По-рано на телеконференцията за финансовия доклад за третото тримесечие Lu Weibing съобщи, че серията Xiaomi Mi 14 е постигнала доста положителни резултати. Въпреки че излезе на пазара месец и половина по-рано от предходната година, тя е в същия цикъл на показване на пазара като iPhone 15 и Huawei Mate 60.

Лу Вейбинг съобщи, че Xiaomi 14 е също толкоз добър, колкото и iPhone 15 Pro, а Xiaomi 14 Pro има няколко новаторски функционалности, които iPhone няма. Това е една от главните аргументи, заради които смарт телефонът на Xiaomi се продава толкоз добре.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР