Както писа BNews, кметицата на София нареди да не се

...
Както писа BNews, кметицата на София нареди да не се
Коментари Харесай

Фандъкова нареди: Няма да карате личните си автомобили! Ще се топлите на ток! Ама ха! Г-жо кмет, а за вечеря какво може да хапнем?

Както писа BNews, кметицата на София подреди да не се качваме на персоналните си коли и да не палим печки на твърдо гориво.

Ми, хубаво, само че кой ще заплаща? Тези, които се отопляват на дърва са сметнали, че по този начин е по-изгодно и бюджетът им друго не разрешава. Не всеки може да си разреши да си заплаща като плебей на Топлофикация или на ЧЕЗ.

Как по този начин става… през днешния ден има данни, че въздухът в София е замърсен и Фандъкова като последна институция се разпорежда кой какво да прави? Че хората какъв брой пъти споделят, че би трябвало да се прави това и това за София, а резултат няма.

Колко пъти един или различен подава тъжба и чака с години да се запълни дупката пред блока, да кажем… и в този момент видиш ли, време е да мръзнете по спирките, да поемате бацили в трамвая, да включвате духалки, тъй като да не и се постанова на госпожа кметицата да употребява обществени мрежи и да постанова правила.

Боже, какво доживяхме! Има закони и правила, които може да създадете, а не да зовете през ФБ небивалици. И разумно след тези нареждания, то да питаме - Г-жо кмет, а за вечеря какво може да хапнем? И най-после, а може ли да дишаме…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР