Както Петел съобщи 39-годишен мъж на име Мартин Чикалов, балетист

...
Както Петел съобщи 39-годишен мъж на име Мартин Чикалов, балетист
Коментари Харесай

Днес ще разберем кой блъсна балетиста Мартин! Организират протест в негова чест днес пред Oбщината

Както " Петел " заяви 39-годишен мъж на име Мартин Чикалов, балетист в държавната опера беше блъснат на пешеходна пътека до Летния спектакъл във Варна на 11-ти септември. Все още не е ясно мъжът дали е карал колелото или го е бутал, когато го е връхлетял автомобил БМВ.

Шофьорът на автомобила избягал незабавно след злополуката, като зарязва колата си на местопроизшествието. Има някаква информация, че той се е предал, дружно с юрист, само че тя не е доказана нито от полицията, нито от прокуратурата. Най-вероятно през днешния ден те ще излязат с информация кой е причинителя и каква присъда го грози, оповестява Нова тв.

Случай закупи необятен отзив в общественото пространство, хиляди хора споделят негови фотоси и желаят наказване и промени в закона за велосипедистите.

Вело- клуб " Устрем " провежда митинг през днешния ден в 18:00 часа пред Община Варна, наименуван " Поход за живот " и моли всеки, който е съпричастен да участва.

" Искаме цялостна промяна за велосипедното придвижване по пътищата. Искаме съществена стратегичека смяна, да има указани знаци къде колоездачът има преимущество, къде няма, велосипедисти и коли би трябвало да се движат в синхрон, с цел да не стават такива произшествия. Все повече хора карат колела, само че няма задоволителни условия за тяхната безопаснот ".



Както знаем, през вчерашния ден още един велосипедист е блъснат на автомагистрала " Черно море " малко преди входа на Варна. 61-годишният мъж се бори за живота си в болничното заведение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР