Както можем да предположи, на наградите Грами преди няколко дни

...
Както можем да предположи, на наградите Грами преди няколко дни
Коментари Харесай

Тя се появи в ослепителна визия и с кавалер: Чувствам се много силна!

Както можем да допусна, на премиите Грами преди няколко дни Дуа Липа не беше сама, а в компанията на джентълмен. Но това надалеч не беше Калъм Търнър, с който сега излиза певицата, а не по-малко привлекателния ѝ татко - Дукаджин Липа.

Британската поп сензация с албански корени беше номинирана за две награди - за хитовата си ария от кино лентата " Барби " - " Dance the Night ". И въпреки да не взе статуетка, тя съумя да притегли внимание, както със забележиелното си осъществяване онлайн, по този начин и с минаването си по аления килим на разположение със своя родител.

За визията си на събитието Дуа Липа избра персонализирана сребриста рокля Courrèges, която, съгласно нея, я кара да се усеща " мощна ". В изявление за Entertainment Tonight червенокосата певица споделя: " Чувствам се доста разчувствана да нося тази рокля. Чувствам се доста мощна в нея. Определено е тежка, като железна броня, тъй че се усещам като Жана д`Арк. "

Що се отнася до Дукаджин Липа, от Yahoo Life разбираме, че той също е бил музикант и водещ артист на известна косовска рок група, наречена Oda. Към момента той и майката на Дуа - Анеса (която е от Босна), живеят в Прищина. Дуа има по-малки брат и сестра. Дукаджин Липа не пропусна да се похвали в своя Instagram с наличието си на Грами 2024г.

Появата на Дуа Липа с татко ѝ идва няколко дни, откакто тя разкри връзката си с английския артист Калъм Търнър. Двамата бяха уловени на няколко пъти из Лос Анджелис и въпреки Калъм да не участва на премиите Грами, той придружи певицата по-късно на афтърпартито, предава lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР