Както и да го гледаме, и месец май си отива.

...
Както и да го гледаме, и месец май си отива.
Коментари Харесай

Хайде на морето! Наум Шопов и Теа откриха сезона, актьорът показа тяло на гръцки бог

Както и да го гледаме, и месец май си отива. Време е за море! А това към този момент е допустимо - първо у нас, а към този момент и в прилежаща Гърция. Можем да си вършим проекти за лятото, което няма да е напълно като другите лета, само че по-добре по този начин, в сравнение с от балкона на апартамент в гръмък регионален център. 

Именно от подобен " избягаха " инфлуенсърското семейство на артиста Наум Шопов, който към този момент разгласява първи фотоси от плажа. С нежната му половинка са избрали къмпинг Градина. " So it begins ", написа на британски Шопов на фотография от плажа.

Виж още: Ето го и Матео! Лора Караджова сподели бебчето и даде направи самоуверено заричане

От фотосите излиза наяве, че Наум Шопов е оползотворил добре времето вкъщи, когато фитнесите бяха затворени, и не е губил време в оправдания. С две думи: направил е тяло за лятото! Във влог той сподели и по какъв начин наподобява един негов ден, що се отнася до храната. В основата на менюто му са богатите на белтъчини храни, както и бавните въглехидрати. 

Виж още: Алекс Петканова се извини в Инстаграм, Жени Джаферович разяснява

От фотографията нагоре пък се вижда, че Амая е станала един огромен бонбон, а първото море, което вижда, в действителност я изумява. В story пък артистът демонстрира един забавен паралел сред фотографията нагоре и една от минали години, на която Теа Минкова е в ролята на " самолетчето ".

Виж още: Няма кой да спре свободната Андреа: Певицата подвигна полата си посред централна улица в София

Преди дни тя пък се похвали с ново " достижение " на дребната Амая - тя към този момент се храни с лъжичка. " В последните няколко седмици забелязахме какъв брой огромен интерес демонстрира, до момента в който ние се храним ", написа тя. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР