Както ФАКТИ вече съобщи, лидерите на Воля и НФСБ –

...
Както ФАКТИ вече съобщи, лидерите на Воля и НФСБ –
Коментари Харесай

Воля и НФСБ: България има нужда от обединение, не от разединение

Както ФАКТИ към този момент заяви, водачите на " Воля " и НФСБ – Веселин Марешки и Валери Симеонов, оповестиха през днешния ден основаването на „ Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ “.

" Двете партии имаме общи цели и ще работим дружно по тях, откакто българите ни гласоподават доверие да сме ръководещи в идващия мандат ", съобщи Веселин Марешки.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов уточни три съществени политики в работата на НФСБ, по които двете патриотични партии ще работят:

" На първо място изрично слагаме повишение на приходите на българите и възобновяване и развиване на стопанската система. Знаете, че изпълнихме обещанието си за 300 лв. минимална пенсия, която към този момент е 350 с добавката, само че това не е задоволително. Ще продължим да работим за повишение приходите освен на възрастните хора, само че и на дейните, работещи българи “, уточни Симеонов.

Като втори приоритет той съобщи мощната поддръжка за дребния и междинен бизнес – с обезпечаването на равноправна и конкурентна среда, понижаване на административната тежест и продължение на битката с монополите и олигархичните зависимости в страната.

Лидерът на НФСБ акцентира още, че е приоритет недопускането на Движение за права и свободи във властта още веднъж – ограничение на опцията Движение за права и свободи за следващ път да бъде партия-балансьор в Народното събрание, както и ограничение на нейното въздействието, с цел да не се допусне по този метод прилежаща Турция да въздейства върху политическия живот на България.

„ Ние от " Воля " одобряваме целите на НФСБ, знаете че на тематика приходи " Воля " нееднократно е изразявала позицията си, че сме за внезапно нарастване на приходите, с цел да живеят българите по-добре в този момент, а не след 30 години “, уточни Веселин Марешки.

„ Нашето виждане е, че ниските приходи в този момент са резултат от ограбването на българите от паразити, стопански и политически разбойници. Затова като първа точка в нашите цели слагаме обективни цени на горивата, тъй като оттова потеглят всички високи цени, поради които народът ни обеднява ", акцентира Веселин Марешки.

„ На второ място, в случай че Воля е в идващото ръководство, дружно с нашите сътрудници, ще въведем безвъзмездни медикаменти за възпитаници до 18-годишна възраст и пенсионери над 65-годишна възраст. Ще напомня, че единствено за един месец тази наша самодейност беше подкрепена от над 200 000 българи “, акцентира водачът на патриотичната партия.

Като трети приоритет Веселин Марешки открои безапелационната позиция на партията необразованите да нямат право да гласоподават. „ Не може хора, които не могат да си напишат името и да прочетат бюлетината, да дефинират живота и бъдещето на тези, които са вложили в образованието си. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР