Какъв шофьор сте? Разберете с този тест! Забелязвали ли сте

...
Какъв шофьор сте? Разберете с този тест! Забелязвали ли сте
Коментари Харесай

Какъв шофьор сте по позицията на ръцете върху волана?

Какъв водач сте? Разберете с този тест!

Забелязвали ли сте в миналото по какъв начин държите кормилото? Оказва се, че ситуацията на ръцете може да дефинира характера на човек. Направете теста и разберете какъв водач сте на пътя и какъв човек в живота.

Номер 1
Шофьорът е порядъчен, невъзмутим, самонадеян човек. Най-вероятно, той е много безмълвен и не обича да приказва, когато кара. Той ще ви закара до избраната дестинация, само че вие сами ще би трябвало да се забавлявате по пътя.

Номер 2
Шофьорът не е доста убеден в себе си и непрекъснато мисли за заплахите, които го чакат. Най-често тази позиция е съпроводена от тяло, наведено напред и безредни маневри на пътя. По-добре да не разсейвате индивида с диалози и още повече препоръки – може да не свърши добре.

Номер 3
Шофьорът знае към какво да се стреми. Той е радостен и угодлив. Той кара елементарно и естествено, няма нищо срещу да си побъбри с пасажерите, само че в това време постоянно реагира в точния момент на обстановката на пътя. По пътя ще бъде занимателно и безвредно.

Номер 4
Положението на ръцете демонстрира непримиримост и безразсъдна храброст. Обича да играе на пътя, да разяснява всички „ простаци “, които пречат на шофирането, засича на завои и постоянно счита за собствен дълг да „ остане на опашката “ и да изпревари всички. Излишно е да разясняваме това държание зад кормилото.

Номер 5
Този способ на ръководство е извънредно присъщ за песимистите. По време на път той се нуждае не от събеседници, а от слушател, с цел да му показа за превратностите на ориста.

Номер 6
Позиция, типична за самоуверен водач. Човекът е убеден в себе си и своя опит. На пътя той не поема особени опасности, само че също по този начин не се презастрахова. Той може да си приказва, когато пътят е безпроблемен, само че мигновено реагира на пътните обстановки с усмивка, разяснявайки, когато всичко свърши.

Номер 7
Шофьорът е утопичен човек, на който му е мъчно дълго време да стои на едно място. По пътя той ще бърбори анимирано, от време на време ще жестикулира с ръце и ще се обръща към събеседника. Това е доста рисково.

Номер 8
Нервен, възбудим човек. Такива хора на пътя са цялостно наказване. Те сигурно се считат за най-хубавите от всички и няма да подминат опцията да спрат и да викат през прозореца на „ виновника “.

Вижте още: Ябълково пюре за зимата с кондензирано мляко

Този тест ще ви помогне да разберете какъв водач сте!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР