Какъв по-добър начин да направим престоя у дома по-приятен, ако

...
Какъв по-добър начин да направим престоя у дома по-приятен, ако
Коментари Харесай

Фетучини с четири вида сирена, индийско орехче и бял пипер

Какъв по-добър метод да създадем престоя вкъщи по-приятен, в случай че не с вкусна домашна храна? А уикендът е съвършеното време за това. Този път споделяме с вас една истинска comfort food рецепта, която, несъмнено, заемаме от обичаната ни италианска кухня. Фетучините с четири типа сирена са ядене, което множеството хора избират да хапват на открито, в сравнение с да готвят вкъщи. Именно затова ви демонстрираме в действителност какъв брой елементарно и бързо се подготвят те, а вие бъдете подготвени да се насладите на същински паметен усет. 

​​​​​​Необходимите артикули:

1 пакет паста " Фетучини "
1 ч.ч. прясно мляко
70 г сирене Горгонзола
70 г сирене Фонтина
¾ ч.ч. сирене Пармезан
½ ч.ч. сирене Пекорино
½ ч.л. индийско орехче
½ ч.л. бял пипер

В огромна тенджера кипнете подсолена вода и гответе пастата съгласно инструкциите на пакета. 

Междувременно в касерола сипете прясното мляко и го сложете на средногорещ котлон. Добавете Горгонзола  и Фонтина и разбъркайте с дървена лъжица, до момента в който сирената се разтопят. Прибавете щипка индийско орехче и бял пипер.

Една минута преди пастата да е подготвена, махнете тенджерата от котлона и изцедете фетучините. Прехвърлете ги в бездънен тиган, сипете сместа от сирена и прибавете настърганите Пармезан и Пекорино. Гответе до момента в който сосът стане гъст и еднороден. Посолете и сервирайте с в допълнение настъргано сирене по желание. 

 
Домашна фокача с чесън и розмарин

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР