Какъв е идеалният мъж? Любезен или умен? Безупречно красив или

...
Какъв е идеалният мъж? Любезен или умен? Безупречно красив или
Коментари Харесай

Според зодията: Какъв е перфектният мъж за жените от различните зодиакални знаци

Какъв е идеалният мъж? Любезен или интелигентен? Безупречно хубав или външният тип не е главното? Какъв би трябвало да бъде той, с цел да се трансформира във вашето съвършено допълнение и да му отдадете изцяло сърцето си?

Оказва се, че доста зависи от зодиакалния знак на дамата. Астролозите са определили тъкмо кои мъже са най-подходящи за представителките на другите зодии.

Жена Овен

За смелата и решителна жена Овен е значимо мъжът да е освен ухажор, само че и същински другар. Тя изключително цени в представителите на мощния пол такива качества като почтеност, честност, неотстъпчивост, да държат на думата си, както и способността да подадат рамо в точния момент, само че да не притискат и да не постановат мнението си.

Жена Телец

Дамата Телец е нежна и чувствена, тя знае по какъв начин да сътвори хубост и домакински уют. Едва ли ще успее да откри общ език с някой фен на флирта и шумните празненства. На нея й би трябвало сериозен мъж – балансиран, рационален, великодушен човек, за който понятия като преданост и лоялност не са просто празни приказки.

Жена Близнаци

Ярките и разкрепостени дами Близнаци ценят свободата и не могат да устоят, когато някой лимитира тяхната самостоятелност. Техният мъж би трябвало да бъде самодостатъчен, находчив, интелигентен и деятелен, да се стреми непрекъснато към нови висоти.

Жена Рак

Жените, родени под знака на Рака, са ​​еталон на женствеността. Това са нежни и чувствителни същества, които са непознати на грубостта и вулгарността. Идеалният мъж за жена Рак е спокоен, благонадежден, виновен. Той не е податлив към лековерие, може да я отбрани от компликациите и проблемите на този свят.

Жена Лъв

Не е елементарно да угодиш на царствените Лъвици! Само безстрашни, волеви и целенасочени мъже могат да покорят представителите на този знак, които няма да бъдат спрени от никакви трудности по пътя към сърцето на дамата Лъв – основното благосъстояние на живота им.

Жена Дева

Практичните и рационални Деви не са привикнали да витаят в облаците, тъй че условията, които слагат пред мощната половина на човечеството, са елементарни и непретенциозни. Жените Дева ценят интелигентността, надеждността, предаността и романтиката в определените от тях (за да компенсират ненапълно личната си сдържаност).

Жена Везни

Пример за грациозност и прелест, дамата Везни в никакъв случай няма да даде сърцето си на профан и мърляч. Нейният мъж би трябвало да се отличава с отлични обноски. Той като нея е хармонична натура, вижда хубостта в всекидневието и схваща живота като цяло /и в частност – изкуството/.

Жена Скорпион

Ярки и темпераментни, дамите Скорпион, колкото и да е необичайно, не мечтаят за парещ мачо. Техният блян е мъж с дълбока духовна същина, който схваща обичаната си без думи и постоянно е подготвен да я поддържа, без значение от компликациите.

Жена Стрелец

Представителките на този знак са същински оптимистки, радостни и жизнерадостни. В мъжете те ценят позитивното отношение към живота, смелостта, възприятието за комизъм и способността да не се превиват под тежестта на проблемите.

Жена Козирог

Жените Козирог не са от тези, които могат да не помнят за отговорностите в името на удоволствието. Затова те избират за сътрудници в живота единствено съществени и виновни хора, тези, които са задоволително амбициозни и постоянно се стремят към саморазвитие.

Жена Водолей

Дамите, родени под знака на Водолей, може да са непостоянни в заниманията си, само че качествата, които те ценят при мъжете, постоянно са едни и същи: висока просветеност, автентичност на мисленето, самостоятелност на преценката, самодостатъчност и неотстъпчивост.

Жена Риби

Романтичните и мечтателни дами Риби имат потребност от мъж като стена. Привличат ги мощни, уверени, смели и решителни господа. Нещо повече, Мистър Съвършенство би трябвало да бъде подготвен освен да разсее страховете и подозренията на дамата Риби, само че и да не й разреши да не помни, че е единствена на света.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР