Как вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов си е купил

...
Как вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов си е купил
Коментари Харесай

Цветанов оценил мощната енергийна защита на ВИП апартамента си. Затова му го дали евтинко

Как вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов си е купил апартамент в постройка на годината против 630 евро за квадратен метър, в случай, че простосмъртните заплащат за същото над 2500 евро? Тази тайнственост се опита да разбули проверяващият публицист на Нова телевизия Миролюба Бенатова в диалог с арх. Весела Мирянова, която е притежател на компания " Артекс ". От нея някогашният физкултурник си е взел жилището с ВИП асансьор.

А обясненията са прекомерно любопитни и са същинско развлечение по оста окултизъм и действителна политика.

Собственичката на строителната компания, продала парцела, споделя, че цената на Цветановия парцел е избрана по персонална преценка.

„ Той заменя два негови остарели жилището с доста първокласно обзавеждане. И получава един нов апартамент, само че на шпакловка и замазка ”, изяснява Мирянова, собственичка на „ Артекс ”.

И добави, че „ не е най-важното облагата от един апартамент ”.

„ И, откакто нашата себестойност е към 500 евро на кв. м, какво ви тормози, че сме продали с облага. Да, имам такива жилища ”, споделя дамата в отговор на въпрос има ли и и различен апартамент в елитния столичен квартал, който да е по 700 евро на квадратен метър.

Най-забавното пояснение на арх. Мирянова е за какво суперлуксозният баровски парцел е станал благосъстоятелност на заместника на Бойко Борисов.

Според нея Цветанов е оценил архитектурата на постройката, както никой различен клиент и от „ Артекс ”. Затова от строителната компания му предложили апартамент, който другояче не се продавал.

А идващите думи на Мирянова евентуално са прошепнати от духа на петричката гадателка Баба Ванга:

„ Просто той (Цветанов) е клиент, който е оценил вложеното от младия проектант Пламен Мирянов в тази постройка – тази мощна енергийна отбрана на постройката, с вградения 91-ви псалм ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР