Как трябва да се развиват нашите отношения с южната ни

...
Как трябва да се развиват нашите отношения с южната ни
Коментари Харесай

Референдум: Как трябва да се развиват отношенията ни с Турция?

" Как би трябвало да се развиват нашите връзки с южната ни съседка? " - това беше главният въпрос, който беше дискутиран в студиото на " Референдум " довечера. Според данните на " Алфа Рисърч " 64,5% от българите считат, че връзките сред България и Турция не би трябвало да се трансформират. По тематиката дискутираха Любомир Кючуков, Мартин Табаков, Милен Керемедчиев, Йордан Божилов и Явор Сидеров.


Според изследването на " Алфа Рисърч " 64,5% от българите считат, че връзките на България с Турция би трябвало да продължат да се развиват както до момента. 23,1% са на мнение, че те би трябвало да бъдат лимитирани, а 10,3%, че връзките сред двете страни би трябвало да се задълбочат повече. Без мнение са 2,1% от интервюираните.

В диалога в студиото присъединяване взеха Любомир Кючуков, шеф на Института за стопанска система и интернационалните връзки, Мартин Табаков, ръководител на Института за дясна политика, Милен Керемедчиев, някогашен заместник-министър на външните работи, Йордан Божилов, ръководител на Софийския конгрес за сигурност и политическия анализатор Явор Сидеров.

Цялата полемика гледайте ТУК!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР