Как трябва да постъпи една жена? Това е въпрос, който

...
Как трябва да постъпи една жена? Това е въпрос, който
Коментари Харесай

Пинк: здрав дух в здраво секси тяло

Как би трябвало да постъпи една жена? Това е въпрос, който Пинк си задава, откогато се помни. Трябва ли да флиртува, като нейните връстници, до момента в който е младеж? Или да бъде мощна, като сестрите Уилямс, които я въодушевяват? Или пък да бъде смела и откровена, като Били Айлиш, която пък вдъхновява 11-годишната ѝ щерка. Трябва ли да има своя лична марка вино? Трябва ли да прави по 75 лицеви опори? Или да виси от въже над стадион от 70 000 души?

Отговорът, който самата тя си дава, е, че би трябвало да бъде каквато си желае. За 23 години музикална кариера, по време не която създава девет албум и получава три награди Грами, Пинк (родена като Алесия Мур) се трансформира в една от най-големите звезди в поп музиката. В ново изявление за Women`s Helath Пинк приказва за новия си албум, за тренировките, за загубата на татко си и разказва себе си като " шантава ", " гальовна " и човек, който постоянно работи от възприятие за виновност.

" В моята кариера съм към толкоз доста хора с толкоз доста сила, ориентирана към мен ", споделя тя. " И безусловно подвигам звук, с цел да си изкарвам прехраната. Затова е значимо за психологичното ми здраве да се изключвам и да бъда измежду природата. " Именно тази тишина полага основите на новия й албум, Trustfall. Това е деветият й студиен албум и се чака да излезе на 17 февруари.

В интервюто Пинк говори за основаването на албума, което ѝ отнема три години, като декларира: " Имах време заради международната пандемия, така че действах в действителност, в действителност постепенно. Успях да пожертвам повече. Коронавирус забави живота по метод, който има огромно значение за мен. Сега всичко, което желая, е да се посветя на неща, които са значими, и да видя по какъв начин децата ми порастват. "

Пинк не крие, че въпреки с татко ѝ да са имали комплицирани връзки, тя приема тежко гибелта му. Загубата му я въодушевява да напише песента " When I Get There ". " Основният ми фокус в този момент е да си припомням всички хубави неща с него, тъй като знам, че от време на време имам податливост да се сещам главно за неприятното ".

И докато процесът на основаване на албума понякога е доста тежък за нея чисто прочувствено, то турнето, на което Пинк потегля това лято дава обещание да бъде един същински величествен театър, който ще ѝ достави същинско наслаждение. " Това е фестивал и празник на любовта ", споделя тя за шоуто, наречено Summer Carnival, което посещава игрища в цяла Северна Америка и Европа. " Аз съм нещо като цирков актьор в него. "

За никого не е загадка, че Пинк става известна със своите въздушни осъществявания и акробатика. " Вълнуващо е ", споделя Пинк. " По време на всеки концерт върша нови неща, тъй че постоянно се пробвам да надградя. И ще стартира да става доста мъчно да го върша, защото вече съм правила какви ли не луди неща. "

За да извърши своето извънредно мъчно, чисто физически, шоу и то стотици пъти, Пинк е прецизна в поддържането на тялото си мощно - изключително на ядрото. Тя се научава да пее и да се рее по едно и също време, до момента в който виси с главата надолу. По време на турнето тя тренира три пъти дневно - един път заран, един път следобяд и " два часа чисто кардио през нощта " на сцената. Тренировките я ободряват. " Имам толкоз доста сила. "

Обратно в Южна Калифорния във фермата си, Пинк тренира всеки ден - старание, което тя отдава на това, че е израснала в семейство на военни. " Харесва ми да съм мощна ", споделя тя. " Идентифицирам се с моята същина, моята вътрешен глас и моята мощ. Имам необятни, огромни крайници. Аз съм ниска, само че бърза и пъргава. "  

Пинк тренира с Жанет Дженкинс от раждането на Уилоу и през цялата седмица поп звездата редува кардио HIIT, силови тренировки със лично тегло и дъмбели, йога, пилатес, кардио кикбокс, кардио със междинни и леки тежести и съществени характерни съчетания. Защото за нея е значимо да се усеща добре в тялото си, с цел да може да се усеща здрава и мощна на сцената. А и с цел да дава добър образец на децата си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР