Как технологиите променят бизнеса, поведението на потребителите и как компаниите

...
Как технологиите променят бизнеса, поведението на потребителите и как компаниите
Коментари Харесай

Как технологиите променят бизнеса, здравеопазването и работните процеси

Как технологиите трансформират бизнеса, държанието на потребителите и по какъв начин фирмите могат да ги употребяват в своя изгода - тези и още забавни и значими тематики ще са на фокус в новото издание на конференцията Tech of Tomorrow на Investor.bg. Тази година поради пандемията от COVID-19 тя ще се организира в композиция от ефирен и онлайн формат в три издания - на 30 септември, 7 и 14 октомври, и ще се излъчва от телевизионно студио онлайн от 14:15 часа на Investor.bg и в обществените мрежи на медията.

В извънредно предизвикателната обстановка, в която светът беше подложен поради ковид пандемията, за следващ път стана ясно, че софтуерните нововъведения ще стават все по-необходими. За това и всяко от онлайн студиата на Tech of Tomorrow ще обърне внимание на новите технологии във всяка една от трите основни сфери - бизнесът в другите браншове, опазване на здравето и бъдещето на работните процеси.

В онлайн събитията специалисти от водещи компании у нас и Европа ще разясняват развиването на енергийните технологии, банкирането в действително време и мобилните решения за градовете, свързани с ръководството на COVID-19. Дискусиите ще извърнат внимание и на резултатите от навлизането на софтуерните колоси в опазването на здравето, ролята на изкуствения разсъдък, както и на виртуалната и добавена действителност в този бранш.

Tech of Tomorrow ще даде още отговор на въпросите, свързани с усъвършенстване на отдалечената работа и по какъв начин просветителните софтуерни компании могат да бъдат от помощ на пазара на труда.

Сред експертните посетители в първото студио на Tech of Tomorrow на 30 септември по тематиката за нововъведенията в бизнеса ще се включат Фреди Дарбишър - цифров продуктов управител за нови сили и нововъзникващи цифрови технологии в Shell Research, инж. Калоян Георгиев, aрхитект IoT решения, Schneider Electric Bulgaria и Цветомир Досков, CEO, Sirma BC. За да наблюдавате забавните полемики и да получите повече информация за тематиките и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате гратис на

Модератор на първата онлайн полемика ще бъде основният редактор на Investor.bg и създател и водещ на софтуерното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се организират с поддръжката на Allterco Robotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, Telelink Business Services, Atos, Select Asset Management, Industrial Holding Bulgaria

Медийни сътрудници са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, " Мениджър ", Kaldata.bg, Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР