Как се нарича мъж, който сяда в скута на друг

...
Как се нарича мъж, който сяда в скута на друг
Коментари Харесай

Брутални откровения на Тошко Йорданов: Говореше, че ние сме малкото ДПС, а той е трети тестикул на ДПС. Как се нарича мъж, който сяда в скута на друг мъж?!

„ Как се назовава мъж, който сяда в скута на различен мъж?! Нещо с „ П “ беше, но не се сещам “, разяснява в Народното събрание ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов във връзка думите на Делян Пеевски сутринта. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи разкри, че до момента в който минли измененията в конституцията, Христо Иванов е „ седял в скута му “ и е пил „ мазно турско кафе “.

„ Политическа партия са една група лаладжии и лицемери, които са в сглобка. Има Такъв Народ гласоподава, както счита, че е вярно. Човек, който е седял в скута на Пеевски и е пил мазно турско кафе, да приказва той за нас, че сме по отношение на ДПС… Говореше, че ние сме дребното ДПС… Бих споделил, че той е трети или четвърти тестикул на Движение за права и свободи. Безпредметно е да ме питате какви нелепости приказват от Политическа партия. Но 6 месеца те вървят да пият кафе в скута на Пеевски “, изясни Йорданов.

„ Предполагам, че Христо, като влезе там при Движение за права и свободи, го питат мазно кафе ли желае. Да се мажат с кафе, да се облизват. Не ме интересува “.

Тошко Йорданов сподели, че не знае какво е „ мазно турско кафе “ и отпрати публицистите към Христо Иванов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР