Как само тече времето... без да усетим на 3 ноември

...
Как само тече времето... без да усетим на 3 ноември
Коментари Харесай

20 години след "Ангелите на Чарли": Какво правят актрисите днес

Как единствено тече времето... без да усетим на 3 ноември се навършиха 20 години от излизането по кината на екшън комедия " Ангелите на Чарли ". Лентата наблюдава приключенията на трите хубавици – Дрю Баримор, Камерън Диъс и Луси Лиу, които са сътрудници под прикритие. Натали, Дилан и Алекс би трябвало да осуетят комплициран скрит план, целящ не просто да наруши персоналната независимост на хората по света, само че и да раздели неотразимия благ екип на Чарли.

Шпионската екшън комедия се радва на толкоз огромен триумф, че три години по-късно излиза нейното продължение, описват от NOVA. Триото печели и няколко награди за най-хубав екип на екрана. Ето какво обаче се случва с актьорския състав, 20 години след излизането на кино лентата:

Камерън Диас:

Камерън Диас играе ролята на положителното момиче Натали Кук. Между двата кино лентата от поредицата актрисата озвучава принцеса Фиона във кино лентата " Шрек ". През 2014 година Камерън се снима за последно във кино лентата " Ани ". След това тя се отдаде на ново занятие – издаде 2 книги. През 2015 година подписа брак с музиканта Бенджи Мадън. А тази година 47-годишната Камерън ръди за първи път щерка. В Инстаграм е доста дейна, където споделя постоянно разнообразни домашни предписания.

Виж още:

Луси Лиу

В " Ангелите на Чарли " Луси Лиу е в ролята на богаташката Алекс Мъндай. Актрисата има блестяща кино кариера. Снима се в голям брой филми, сериали, даже озвучава и детски филмчета – да вземем за пример " Кунг Фу Панда ".

Дрю Баримор

Дрю Баримор се превъплъщава в ролята на непокорната Дилън Сандърс. След " Ангелите ", Дрю продължава да се снима в редица комедии и сериали. Но с изключение на актриса, Баримор е сполучлива продуцентка, както и необикновен ефирен водещ. " Шоуто на Дрю Баримор " стартира да се излъчва тази година, а първите посетители бяха не кои да е, а точно екранните половинки на актрисата от " Ангелите на Чарли " - Камерън Диас и Луси Лиу.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР