Как правилно да изхвърлим стария портфейл, за да нямаме финансови

...
Как правилно да изхвърлим стария портфейл, за да нямаме финансови
Коментари Харесай

Как правилно да изхвърлим стария портфейл, за да нямаме финансови проблеми

Как вярно да изхвърлим остарелия портфейл, с цел да нямаме финансови проблеми. Всяка движимост рано или късно става неизползваема, само че не всичко може просто да бъде изхвърлено. Важно е да изхвърлите остарелия си портфейл вярно, с цел да нямате финансови проблеми и да не подарявате триумфа си на никого.

Всеки от нас рано или късно стига до извода, че е време да смени портфейла,

само че не всеки мисли по какъв начин да го направи вярно. Експертите оферират да се запознаете с елементарни правила, които ще ви оказват помощ да избегнете финансови проблеми.
1. Портфейлът, въпреки и остарял, може да се трансформира в амулет, в случай че в него постоянно е имало пари. Ако портфейлът в действителност ви е донесъл благополучие, той може да бъде оставен и краткотрайно да съхранявате насъбраните средства в него. Например, можете да кътате вътре спестяванията си за отмора, за нов дом или някоя огромна фантазия.
2. Прието е остарелият портфейл да се сменя за нов в избран ден – есенното равноденствие. Именно това събитие се смята за най-благоприятно за поддържане на финансов триумф. Върху ненужния портфейл се слага новия и се оставя за няколко часа, след което остарелият се изгаря или увива в тъмна забрадка, поръсва се със сол и се изнася от къщата.
3. Важно е да премахнете всички предмети от остарелия портфейл: пари, карти, фотоси, талисмани. На улицата остарели карти за отстъпка се хвърлят през лявото рамо, амулети и талисмани се поръсват със сол. Някои парични банкноти би трябвало да бъдат дарени за щедрост, с цел да привлекат финансов триумф, само че това би трябвало да стане непринудено. След това е най-добре да изгорите или заровите остарелия портфейл.
4. Старата чанта или портфейл може да се изхвърли единствено в случай че е донесла неприятен шанс. Опитайте се да не трансферирате нищо от остарелия портфейл в новия, с цел да не се повтори казусът, или използвайте сол, с цел да почистите нужните предмети и пари от негативност. В този случай извадете всичко скъпо от остарелия портфейл и го поставете в сол за няколко часа. След това изхвърлете остарелия портфейл от къщата, като го напълните със сол.

 

Източник: За Жената

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР