Как мислите, дали на Келнер (бизнесмена от Чехия, който купи

...
Как мислите, дали на Келнер (бизнесмена от Чехия, който купи
Коментари Харесай

Защо bTV не отделиха повече време за отговорите на Гешев в парламента, пита журналистка

Как мислите, дали на Келнер (бизнесмена от Чехия, който купи БиТиВи) ще му се наложи да учи тукашните публицисти на сервитьорство?
На мен ми се коства, че те си го могат. Видяхте ли по какъв начин ни сервираха тази заран да вземем за пример вчерашното препитване на основния прокурор в парламентарната правна комисия?
 Гешев се оправда с конституционна възбрана за къщата в Барселона и жилището на Горанов Гешев се оправда с конституционна възбрана за къщата в Барселона и жилището на Горанов
“Българската прокуратура се занимава единствено с наказателната отговорност, не с административната, още по-малко с политическата. По с...
На основния прокурор в комисията му. Но в менюто на БиТиВи не отделиха повече от половин минута за неговите отговори, написа журналистката. 
Вместо тях ни предложиха " специалитет " по същата тематика с " вкусното " заглавие: " Кой е индивидът, който хвърли зад тила на Гешев подправени банкноти от 500 евро ". Хвала на такива услужливи водещи. Остава единствено да забележим дали ще съумеят в напъните си да налучкат и усета на Келнер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР