Как желаем да бихме могли да съхраним възможно по-дълго време

...
Как желаем да бихме могли да съхраним възможно по-дълго време
Коментари Харесай

След като се разведе той реши да напише съвети до всички мъже: карайте я да се чувства специална всеки ден

Как желаем да бихме могли да съхраним допустимо по-дълго време любовта си! Както споделят в края на венчалния ритуал: „ Докато Бог ви раздели… “ Но, тук следва огромното „ НО “ – както всяко нещо без изключение, амортизира се и прочувствената система на индивида, т.е. неговата страст най-често деградира под напора на неуморимо зараждащите здравословни и, по предписание, перманентни финансови промени /парадоксално, последното важи и когато те са в позитивна посока!/ И тези процеси в мисловната Вселена на индивида се правят даже по-бързо в сравнение с при многочислените взаимносвързани физиологични системи. А това се явява причина за началото на подбудени от разнообразни аргументи фамилни неприятности, водещи в последна сметка до желанието те да бъдат позволени посредством някаква ПРОМЯНА!

Като се стартира с почтени на пръв взор флиртове, премине се през краткосрочни „ опреснителни “изневери и се стигне до постоянна нова обич, изискваща бракоразвод!

Как да се борим против всичко това, уважаеми джентълмени?  Как децата ни да имат семейство, а не двама отчуждени родители? Затова няма панацея, само че някои препоръки ще си позволим да ви дадем. Никога не забравяйте, че вашата брачна половинка е жена, която, евентуално, с доста обич и вяра е споделила своето „ да “, желаейки да сътвори крепко семейство, да обича и бъде обичана, да роди и възпита децата си в тясно взаимоотношение със брачна половинка си, само че и да бъде и уважавана и ценена в чисто човешки проект!

Затова постоянно обгръщайте жена си с доста обич, не преставайки да изтъквате какъв брой е мечтана от вас, какъв брой доста значи за вас. Нека тя усеща, че е специфична точно за вас! Показвайте го като постоянно се съобразявайте с нейните стремежи и ги удовлетворявайте в случай че са същински стимулирани и изпълними, само че ги отклонявайте внимателно – в случай че са явни неточности /които следва да простите и забравите! Не спирайте да й показвате, че тя е „ единствената “ за вас, без значение от нейните същина и темперамент, които, по принцип, доста мъчно се трансформират с годините и би трябвало да бъдат надълбоко разбирани!

Никога не изтъквайте несъгласията между тях или/и нейните явни неточности – безгрешни хора няма; постоянно я хвалете за хубавите неща, които ви сервира. Опитвайте се да влизате в ситуацията й при всяка съответна обстановка и, откакто й дадете опция свободно за „ излее “ страстите си, помогнете да реши даденият проблем или проблем с увереност и достолепие, без да изпитва след това разкаяние на съвестта.

В моментите, когато е смутена и наподобява нещастна – не бягайте, само че не й досаждайте, не се въртете към нея; дано обаче да усеща, че сте постоянно към нея, че й съчувствате и разбирате, че може да разчита на помощта ви, в случай че го пожелае! И бъдете занимателен, смейте се, разсмивайте и нея – оставете личните си проблеми настрани и единствено внимателно ги обсъдете с нея в подобаващ миг.

Покажете, че почитате нейното мнение и препоръките й са скъпи. И не я подценявайте за сметка на работа или другари, още по-малко за сметка на децата си или на вашите родители – това надълбоко би я огорчило!

Никога не забравяйте, че жена ви не е ваша СОБСТВЕНОСТ и не е длъжна да остане с вас, в случай че не подхранвате непрекъснато любовният огън, тъй като почне ли той да загасва, то бъдете сигурни, че ще се появи „ другият “, който, най-малко първоначално, ще разгори нов любовен пламък в душата й и тя ще се вкопчи в него с жадността на удавник за сламка, без скрупули, оставяйки се напълно на вихъра на новата обич!

И по този начин ще я загубите, най-вероятно вечно! Не допускайте това освен поради децата си, само че и тъй като – съвсем несъмнено – тя е била и ще остане за вас най-хубавата, най-желаната, най-обичаната…

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР