Как избирате дрехите за сезонния си гардероб? Според настроението, според

...
Как избирате дрехите за сезонния си гардероб? Според настроението, според
Коментари Харесай

Трендовете за пролет-лято 2022: Запазваме нежността, но се движим по ръба

Как избирате облеклата за сезонния си дрешник? Според настроението, съгласно всекидневието си, съгласно модата, или пък сте от тези дами със строго самостоятелен жанр и не можете да паднете на колене пред никой тренд?

Истината е, че както и да си отговорите, сезонните трендовете в модата са нещо, което не подминава множеството от нас и постоянно има защо да се “закачим ”. Освен това, теченията в модата са отражение на историческите и обществени събития и са доста любопитна страна на живота. Следването им не значи, че се водите по стадото - в противен случай. Нито “тренд ” е равно на “преходност ”. Трикът е в наслагването на трендовете година след година, което в последна сметка оформя самостоятелния жанр.



Пролет-лято 2022 е огромна глътка въздух - след две години локдауни, в които скролвахме уеб страниците за най-удобните пижами и домашни облекла, в този момент умерено можем да излезем на открито, да премерим облеклата си в магазина, да се съберем с другари и да си покажем стила, който може и да сме позабравили. Не е ли в действителност това едно завръщане към себе си!



Веригата Deichmann напипват пулса на сезона с мотото на пролетно-лятната им сбирка „ We‘re ready for life and ready to show it! “ ( “Готови сме за живот и желаеме да го покажем! ”). Влизате в магазина и незабавно се настройвате на тази вълна.

Бели сникъри за всеки мотив, лоуфъри в най-различни цветове и елементи, грубовати модели, платформи, типичен елегантни и в препи-стил. Все модели, които е добре да имаме в арсенала си, с цел да сме готови за всеки мотив.

Сандалите са камъните в короната на всеки дрешник. За този сезон срещаме равните модели, екстравагантните трекинг и Combat-модели с груби подметки с грайфер, платформите, комфортните и елегантни чехли. Женствените сандали на висок ток придават искра на летния жанр и основават празнично въодушевление.

Нежността в всекидневието се завръща с меките нюанси на сорбето - нежно розе или лавандула, които се съчетават с бебешко синьо или маслено зелено, а класиките са в кафеникав коняк и черно, съчетани с постоянно лятното бяло.

Дрехите за пролет-лято 2022 са по-разнообразни от предстоящото и не следват правила. Асиметричните модели се завръщат на сцената на живота, с цел да го поразчупят в разнообразни посоки; кукленските рокли за мечтателки или пък за тези, които желаят да опитат нещо ново; прорезите са на вярното място при панталоните и роклите; свободно падащите рокли автоматизирано снемат напрежението от тялото; анцужените панталони ни припомнят ве отново за последните две години стоене вкъщи; коприната е с основно К… и още и още.

И при облеклата пастелните, топлите, ярките, ествествените, земните цветове са на фундамент, като няма по какъв начин да не споменем паметното за сезона лимонено жълто, което е красиво, свежо, игриво и фантастично.

Избрахме си да ви споделим няколко любимеца за сезона.

ЛОУФЪРИ: Харесваме ги в компанията на тесни дънки или чино панталон, бял тишърт и ленено сако. Лоуфърите може да са в тона на изискана preppy-визия - с тънка подметка, или с грубовати, с солидни подметки с грайфер.



ГРУБИ САНДАЛИ: Дебели подметки с или без огромен грайфер, съчетани с ефирна рокля, Тази визия е “на ръба ” и е секси. Противоположностите се притеглят.

РАВНИ САНДАЛИ: Новите проветриви и леки равни сандали са инспирирани от трекинг и combat-стиловете. Също леко “на ръба ”, тъй като се появяват в непредвидени пастелни цветове - лавандула и бебешко синьо, декорирани с блестящи приложения. Какво ще кажете за комбиниране с къси paper bag панталони?



ЧАНТИ: При чантите алтернативата е постоянно “Голяма или дребна? ”. Защо не и двете. Още в “Секса и града ” Кари се появява с две чанти, а в този момент това е безспорен тренд. На респект са мини-моделите за телефон, елегантните Nano-bags в бебешко синьо или фуксия и шикозните ХL клъчове. Всичко това върви с и обемен платнен шопър. Осмелете се.



Общо взето, този сезон можете да сте каквото си пожелаете и да покажете през стила си всичките си стаени стремежи и фантазии, с цел да вдъхновите останалите.

Важното за дрешника и избора на облекла и обувки остава - да са отражение на нас самите, като ги държим в ръцете си и като ги облечем, да носят наслада (по Мари Кондо), да са определени по този начин, че да устояват във времето и на характера ни.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР