Как да взема 5 лева бонус без депозит за спорт?

...
В България оперират десетки онлайн букмейкъри. Някои са наши родни
Коментари Харесай

В България оперират десетки онлайн букмейкъри. Някои са наши родни компании, други са се сдобили с официален лиценз от НАП, за да работят и тук. Конкуренцията между тях е все по-осезаема. Най-често компаниите залагат на промоциите като бързи козове, с които да привлекат и задържат повече играчи на своите платформи. С особен интерес потребителите търсят популярния 5 лева бонус без депозит, който си остава и един от най-желаните днес. Останете с нас, за да разберете каква е същността на тази специална оферта и къде да я получите.

Какво представлява спортният бонус без депозит?

Това е класическа бетинг промоция, но същевременно тя не е често срещано явление из букмейкърите. Много често те я предлагат за сравнително кратък период от време. Ето защо интересът към нея е и толкова голям.

Другата причина играчите да я харесват е, че офертата без депозит не носи никакъв финансов риск за тях. При този бонус, за разлика от повечето промоции в интернет, не е нужно да вкарваш пари по сметката си. Въпреки това, той ви носи конкретна награда. Най-често тя е под формата на:

  • Строго фиксирана парична сума;
  • Безплатен залог;
  • Безплатни врътки (споменаваме този бонус, въпреки че реално той не се отнася за спортната, а за казино секцията на букмейкърите).

Как се взима бонус без депозит за спорт?

Не прехвърлянето на пари в игралната сметка, а друго активира бонуса без депозит. Обикновено това е успешно завършената регистрация в даден сайт. Ето защо можем да определим бездепозитния бонус и като първоначален бонус.

В някои отделни случаи е възможно друго условие за активирането на промоцията. Това може да е игра с прогнози на конкретни спортни събития, теглене на средства с точно определен платежен метод и дори достигане до високо ниво в лоялната програма на букмейкъра.

Къде в България дават 5 лева бонус без депозит?

Най-често в България бездепозитният бонус е под формата на парична награда. И обикновено тя е по-ниска като стойност от тази на депозитните промоции. Неписаното правило е букмейкърът да предлага 5 лева бонус без депозит. Между другото, много често това е и стойността на безплатния залог за спорт.

Вероятно вече нямате търпение да разберете къде можете да спечелите 5 лева, без да депозирате, а само като си откриете игрална сметка. Традиционно следните два букмейкъра предлагат тази оферта, но поясняваме, че тя не е постоянна и понякога изчезва, тоест е с фиксиран срок на валидност:

  • Бетано. Това е чуждестранен букмейкър с лиценз в България. Много често той дава бонус без депозит на стойност 5 лева за залози в цялата спортна секция на сайта.
  • ПалмсБет. Обратно, това е български оператор. Познат още като Палмите, в повечето случаи бонусът му без депозит е във вид на безплатен залог на стойност 5 лева.

Следете редовно промо секциите на актуалните лицензирани бетинг оператори у нас. Рано или късно ще попаднете на бездепозитен бонус.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР