Как да си правим бронирано кафе – предполагаме, че вече

...
Как да си правим бронирано кафе – предполагаме, че вече
Коментари Харесай

Как да си правим бронирано кафе и за какво е полезно

Как да си вършим бронирано кафе – допускаме, че към този момент сте чували за бронираното кафе или тъй наречените кето кафе. В Съединени американски щати придвижването Bulletproof се разраства от ден на ден и повече.

Новият метод на пиянство на кафе, съгласно учените, усъвършенства концентрацията , управлява апетита , подкрепя храносмилането и зарежда с сила през целия ден, изключително в случай че го пиете преди хранене. Когато не ви се яде, само че би трябвало да се презаредите, кафето с масло е най-подходящо.

Какво е бронирано кафе – по какъв начин да си вършим бронирано кафе

Предприемачите от Силиконовата котловина и холивудските звезди признават любовта си към бронирано кафе. В Bulletproof Café в Санта Моника, Калифорния има непрестанно опашки.

Тази напитка насища добре, форсира метаболизма и облекчава глада за няколко часа. Bulletproof coffee , бронирано кафе , кето кафе – всички те са едно и също и съставляват кафе с масло . Има ненадейно сладостен усет, напомнящ за фрапучино. Вкусът е гальовен, а приливът на мощ е неотложен.

История на бронираното кафе

„ Всъщност доста нации, като арменците да вземем за пример, имат предписания за питиета с масло (или с топено масло). Вкусът на чай с топено масло е прочут на нашите баби. Но напитката се трансформира в паметна с помощта на бизнесмена от Силиконовата котловина Дейв Аспрей . Авторът на лакомството, академик и предприемач Дейвид Аспрей твърди, че с помощта на бронираното кафе е свалил 45 непотребни кг и е нараснал коефициента на просветеност с 20 точки.

Той е въодушевен от масления чай “ часуйма “, тибетската национална тонизираща напитка, приготвена от чай и масло от мляко от крепък. Аспрей опитал дълго време и най-после основава свое лично бронирано кафе от прясно сварено кафе , масло и MCT масло (фитнес добавка за изгаряне на мазнини и растящи мускули, тип синтетична диетична лой, направена от кокосово масло).

Какъв резултат има бронираното кафе

Бронираното кафе дава изблик на жизненост и сила в пъти повече от елементарната чаша кафе. Нещо повече, това е продуктивна сила – с една порция напитка можем да издържим четири часа без храна, сполучливо да упражняваме и преработим куп неща, които изискват изясненост на мисълта и експедитивност на реакцията. Ако нямаме време заран, с тази течна закуска може да си набавим до 400 ккал едновременно! Дава сила, чувство за задоволеност и умствена изясненост за дълго време.

И въпреки всичко не би трябвало да пием бронирано кафе всеки ден. По-добре е да одобряваме тази напитка като незабавен вид, в случай че нямаме опция да ядем пълноценно. Единственото изключение е кето диетата , в концепцията на която мазната напитка пасва идеално, заради което постоянно се назовава кето кафе . Добавянето на мазнини към кафето може да усили количеството кетони, създавани от черния дроб, и вследствие на това да понижим глада.

Бронираното кафе е изключително потребно по време на кето акомодацията , когато тялото към този момент е изчерпало своите ресурси от захар, само че към момента не е обвързвано със личните си мастни ресурси. През този интервал кето кафето може да помогне за усмиряване на апетита за въглехидрати, поддържане на енергийните равнища и понижаване на апетита като цяло. С течение на времето, защото към този момент сте в кетоза, приемът на мазнини може да бъде понижен. Освен това маслата в бронираната напитка са противовъзпалителни , тъй че това е апетитен метод да подобрите здравето си.

Класическа рецепта за бронирано кафе – по какъв начин да си вършим бронирано кафе

Съставки:

  • 1 чаша еспресо
  • 1 супена лъжица гхи масло
  • 1 супена лъжица органично кокосово масло
  • 150 мл гореща вода

Как се прави самото бронирано кафе:

Пригответе еспресото. Сложете кокосовото масло и гхи маслото в каната на блендера, прибавете еспресото и горещата вода и разбийте до гладкост за към минута.

Как да създадем домашно гхи масло и неговите изгоди

Особености на бронираното кафе

В идеалният случай изберете качествено гхи масло от животно, хранено с трева. Също по този начин използвайте MCT масло вместо кокосово масло, което е направено от кокос и е без аромат. MCT маслото се състои от мастни киселини със междинна верига, които елементарно се всмукват от тялото и се изпращат непосредствено в черния дроб, където се метаболизират в кетони, което е главният източник на сила за тези, които са на кето диета.

Класическото бронирано кафе се прави с кафе, гхи масло и MCT масло (триглицеридно масло със междинна верига). Не се плашете от всички тези имена, в действителност те са топено масло и кокосово. MCT е без аромат и усет, тъй че в случай че не харесвате кокоса в кафето, използвайте MCT. А в случай че сте почитател на „ Баунти “, можете да вземете кокосова манна (Coconut Manna), тя ще се стопи в кафето и ще му придаде усета и аромата на „ небесна приятност “.

Също по този начин, с цел да извършите тази напитка, ще ви е нужен миксер – ръчен или електрически – за разбъркване на маслото и напитката. Пийте, до момента в който е топло, изберете нещо динамично и ритмично на телефона си – в идващите часове силата ще прелее “, споделя Олена Исламкина – огромен почитател и почитател на бронираното кафе.

Наспете се добре и започнете утрешния ден с чаша бронирано кафе. Ще ви хареса! ☕️☕️☕️

Как да се храним здравословно, с цел да не боледуваме съвсем в никакъв случай

Как да се храним здравословно – храненето със здравословна, уравновесена диета е едно от най-важните неща, които можете да извършите, с цел да бъдете по-здрави. Всъщност до 80% от преждевременните сърдечни болести и инсулт могат да бъдат предотвратени посредством верен метод на живот, като да вземем за пример здравословна диета и физическа интензивност. Здравословното хранене може да понижи риска…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР