Как да разбереш дали любимият ти мъж е влюбен в

...
Как да разбереш дали любимият ти мъж е влюбен в
Коментари Харесай

Шест признака, че той е лудо влюбен в теб

Как да схванеш дали обичаният ти мъж е влюбен в теб или това е единствено следващата му забежка? Разбира се, има явни признаци на възприятията му, само че има и такива, които не можеш да разгадаеш. Ако един мъж се интересува от теб или е към този момент влюбен, най-вероятно той няма да ти го каже непосредствено, а ще изчака. Ето 6 признака, че той е бясно влюбен в теб:

Той желае да бъде непрекъснато с теб
Всеки път, когато има свободно време, желае да го прекара с теб. Дори в случай че се наложи да прекараш известно време в различен град или страна, това няма да го спре. Той ще откри метод да те посети.

Той мисли непрекъснато кое е най-хубавото за теб
Когато изпитваш компликации или не можеш да вземеш значимо решение, той ще откри вид, който ще е най-хубав за теб. Той в никакъв случай не мисли единствено за себе си и подрежда живота си по този начин, че да е покрай теб.

Вълнува се за теб
Той е благополучен и въодушевен за всяко нещо, което ти се случва. Винаги е до теб в положителни и неприятни моменти и се пробва да ти оказва помощ. Твоят триумф е триумф и за него, а даже и да не успееш, той ще откри метод да ти помогне. А в моментите, когато се чувстваш зле, ще откри метод да те изненада и без мотив.

Разказва на всички за теб
При срещи с негови другари той бърза да ви запознае. Постоянно те държи за ръка, прегръща те и те целува пред тях. За него е горделивост да те запознае с околните и фамилията си.

Той е откровен
Говори намерено за предходните си връзки и не крие нищо. По този метод демонстрира през какви компликации е минал, какви проблеми е срещнал и по какъв начин предходния му опит го е построил. Може и да звучи мъчително за теб, само че повярвай, по-добре да знаеш тази информация, в сравнение с непрекъснато да се чудиш с какво някогашната му е била добра, къде са ходили и какво са правили.

Той е отворен към диалози
Когато сте на път да се скарате, той се пробва да „ потуши огъня “. Опитва се да разнищи казуса и да открие по какъв начин се е зародил. Не покачва звук, не е нападателен и ви успокоява, че всичко е наред.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР