Как да придадете индивидуална нотка на собствения си автомобил? По-широките гуми или

...
Как да придадете индивидуална нотка на
собствения си автомобил? По-широките
гуми или
Коментари Харесай

По-добре да се видите със специалист преди тунинига на колата си!

Как да придадете самостоятелна нотка на собствения си автомобил? По-широките гуми или елегантните джанти постоянно са първата стъпка, а също и най-простото решение. Но в случай че разкрасяването ще продължи е добре експерт да влезе в играта.

„ За по-екстравагантни поръчки дори опитни тунери би трябвало да избират да потърсят съвет от експерт предварително “ - поучава Дитер Лауфс от TÜV Rheinland - "Много е досадно да инвестираш доста старания, време и пари в нещо, което в последна сметка няма да отговаря на условията за сигурност. Това постоянно е горчив миг и за нас одиторите. "

По принцип този противен миг е много е вероятен, в случай че всичко не се вземе предвид авансово. При определени условия, да вземем за пример, джантите или гумите могат да бъдат инсталирани на превозни средства, които не са предопределени за тях.

При сходни „ усъвършенствания “ може да се наложат много промени в калниците или арките на колелата, с цел да се гарантира безопасността. „ При такива преобразувания приемането им и съответните вписвания в документите на превозното средство са наложителни “, казва специалистът.

Джантите или гумите също, в случай че имат сертификат за елементи без общ лиценз за експлоатация също стават проблем. "Когато купувате, документът за частите е значим. В интернет има безброй съмнителни артикули, които са идентифицирани да вземем за пример с обозначението "с TÜV ". Силно предлагаме да не ги купувате ", споделя Лауфс.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР