Как бихте се почувствали, когато разберете, че сте живели в

...
Как бихте се почувствали, когато разберете, че сте живели в
Коментари Харесай

Колко лесно е да започнеш живота си от нулата?

Как бихте се почувствали, когато разберете, че сте живели в неистини в продължение на доста години? Предателството на брачна половинка боли, само че в това време ви разрешава да отворите очите си за това, което преди е било единствено съмнение.

Заболя ме от измяната на брачна половинка ми. Но най-сетне се отървах от една токсична връзка.

Омъжена съм от 5 години. Последната година беше същинско изтезание. Съпругът ми беше доста придирчив и ми повишаваше звук. Търпях всичко това, тъй като го обичах. Но с всеки ден обстановката ставаше все по-нетърпима.

Денят започваше с мрачното му: “Къде е закуската? ” Същото ме очакваше вечер, когато се прибрах от работа. Нямаше никаква романтика. Забравих какво съставляват прегръдките и целувките на обичания мъж.

Един ден се прибрах по-рано от нормално. Шефът ме пусна, тъй като не се усещах добре. Гриша беше сюрпризиран, че се прибрах толкоз рано. Беше явно, че нещо го тревожи.

Помолих го да ми направи чай с лимон. Той не сподели нищо и отиде в кухнята. След половин час, влезе в спалнята и стартира да се подготвя да излиза. Помолих го още веднъж да ми направи чай.

Каза ми да си го направя сама и че няма да се преуморя. Бях доста афектирана, само че беше неефикасно да диспутирам с него. След известно време заспах, а по-късно ме разсъни гласът на брачна половинка ми, приближаващ от коридора: „ Днес няма да стане, тя към този момент е у дома. През уикенда ще се скарам с нея и ще се забележим на вилата. ”

Отначало не можех да допускам на ушите си, скочих от леглото и надникнах през вратата да видя какво се случва там. В коридора стояха брачният партньор ми и някаква висока брюнетка в тясна мини рокля. Тя го прегърна и стартира да го целува.

В този миг пъзелът в главата ми стартира да се подрежда. Спомних си по какъв начин брачният партньор ми постоянно оставаше до късно на работа, ходеше на посетители при майка си, макар че в никакъв случай до момента не беше правил това. Оказва се, че той ми изневерява отдавна.

Заболя ме от измяната му доста, само че се върнах в леглото и не споделих нищо. През нощта не можах да дремя, мислех по какъв начин да изляза от тази обстановка. На идната заран брачният партньор ми се разсъни и като видя, че към момента съм в леглото ме попита за какво лежа и кой ще му подготви закуска.

Той се изненада, когато му споделих, че самичък може да си я подготви. Не сподели нищо, подготви се и отиде на работа. Апартаментът беше мой, тъй че първото нещо, което направих, беше да се обадя на ключар и да го помоля да смени ключалката на вратата.

Вижте още: Свекървата разруши фамилията ни

Събрах всички движимости на брачна половинка си, даже техниката, която той купи. Сложих всичко в коридора и умерено се заех със дилемите си. Когато брачният партньор ми се прибра, му споделих, че ще подам молба за бракоразвод.

Той се престори, че не схваща какво се случва. Когато за следващ път му споделих, че не желая да го виждам повече, той отвърна, че ще го апелирам на колене за амнистия. Какво друго можеше да каже?

Когато разводът към този момент беше реалност, някак ми олекна. Сякаш се отървах от тежък товар, който ми пречеше да пребивавам.

Съжалявам единствено за това, че толкоз дълго търпях метода, по който се държеше с мен.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР