Как бихте реагирали, ако кинопродуцент ви обещае да станете велика

...
Как бихте реагирали, ако кинопродуцент ви обещае да станете велика
Коментари Харесай

София Лорен и Карло Понти - любов до последния дъх

Как бихте реагирали, в случай че кинопродуцент ви обещае да станете велика кинозвезда? И в случай че в добавка към това заричане ви сподели една малка подробност – би трябвало да отслабнете в бедрата и да си извършите интервенция за съкращаване на носа преди този момент. Гарантирано сходно изявление би ни докарало не изключително отзивчиво изражение на лицето. Нищо чудно юмрукът ни да опише две пробни криви, с цел да преценим дистанцията де неговото. Това, несъмнено, ако в живота си залагаме повече на благоразумието, в сравнение с опциите.

В реалност – това е методът, по който се срещат популярната София Лорен и кинопродуцента Карло Понти. София дава отговор, че няма желание да трансформира нищо у себе си, с което впечатлява Понти – той открива, че тя не е като останалите девойки, които търсят директния път към славата. Тогава тя е едвам на 15, а той - на 37, женен, с двама синове. Не знаем какви ги приказват тези двамата, само че несъмнено звучи добре. Условностите на живота в никакъв случай не са били пречка  сред двама души, с цел да се зароди обич. А тъкмо тази обич е траяла повече от половин век - до гибелта му през 2007 година
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sophia Loren (@simplysophialoren)

Понти в очите на красивата Лорен е освен мъж, само че и нещо доста повече. Той я трансформира в същинска дама. От своя наставник тя се научава да върви съблазнително, като полюшва бедра изтънчено, да чете класика, да приказва без недодялан акцент и да се държи уместно в обществото. От момиче от провинцията той извайва жена от класа, след която всеки би желал да наклони глава леко настрана, с цел да види по-добре. Тя от своя страна му връща услугата, като го въодушевява в основаването на най-хубавите му филми. Любовта е като сън, измежду който се будим, а след това го оставяме да продължи, както човек нормално прави с хубавите неща.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sophia Loren (@simplysophialoren)

Разликите сред тях са видни – пропастта в годините посред им е цели 22, той е лекар по право и продуцент, а тя към момента търси своето място в света. Двамата също са контрапункт един на различен – той е с 15 сантиметра по-нисък от нея. И най-важното – той въпреки всичко е женен и има две деца. Това обаче са пренебрежими отлики на фона на огромната обич. Понти ѝ подарява кутийка с пръстен, без да я попита заветния въпрос. София попада незабавно в магнитното поле на щастието.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР