"Кажете, вярно ли е, че мъжът Ви строи цял блок

...
"Кажете, вярно ли е, че мъжът Ви строи цял блок
Коментари Харесай

Мъжът на Менда Стоянова строи блок в Пловдив


"Кажете, правилно ли е, че мъжът Ви строи цялостен блок в Пловдив? " - с този въпрос водещият на "Евродикоф " по телевизия "Евроком " накара депутатката от ГЕРБ Менда Стоянова да освети бизнеса на своя брачен партньор за четвърт век обратно.

"Да, призна националната представителка, на 4-5 етажа, с по два жилището на етаж, което прави общо 10-12 жилището ", пресметна тя, само че не посочи за какво броя на жилищата не е точна цифра.

"И какго прави? ", попита я Стажанта.

"Ами, има компания, печели пари с неговите съдружници, земята е купена от дълго време, още през 2009 година... ", отговори Стоянова.

Тя изясни, че земята била купена от "физически частни лица " и акцентира изключително на това, че компанията на мъжа й "не работи по публични поръчки - нито държавни, нито общински ".

"Той се занимава с тази активност от 25 години. Инженер е бил по специалност, занимава се с машини, уреди, апарати, създаване на промишлени предприятия в хранително-вкусовата индустрия ", разкри детайлности от "трудовата биография " на брачна половинка си националната избраничка от управлявашата партия.

На питанеето на Диков дали е правилно, че компанията му изнасяла в целия свят, Менда Стоянова посочи: " Да, изнася - машини и уреди. За Украйна, Турция, Швеция... Сега прави пречиствателни станции в същите тези предприятия за млечната и консервната индустрия ".

"Браво, значи Вие сте жена на един редови български милионер? ", подкачи я Сашо Диков.

"Не,нее милионер, отвърна Стоянова, с добавката "няма и да стане ".

"Това, което е спечелил, си го влага, не го харчим, не го ядем, не го пием, не вървим по скъпи дестинации..., мисля, че тази инвестиция можем да оставим за децата си ", сподели депутатката от ГЕРБ.

Тя разясни, че "фирмата не е напълно наша. Много е значимо да се знае, че моят мъж има съдружничество.така че нищо скандално няма ", заключи Менда Стоянова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР