Кадровикът в съдебната система Мартин Божанов, по-известен като Мартин Нотариуса,

...
Кадровикът в съдебната система Мартин Божанов, по-известен като Мартин Нотариуса,
Коментари Харесай

3 прокурорки и съдийка заснети в л*сбосцени с Любена Павлова в къщата на Мартин Нотариуса

Кадровикът в правосъдната система Мартин Божанов, по-известен като Мартин Нотариуса, който бе показно разстрелян в края на януари от наемен палач, е провел взаимно с някогашната жена на Петьо Петров – Пепи Еврото – Любена Павлова, разгулни с*кс подиуми и орг*и със съдии, прокурори и ВИП пр*ститутки в тузарска къща в Халкидики, Гърция, които скрито и без знанието на множеството участници е записвал с конфигурирани в имението скрити камери. Сензационното разобличаване бе направено от осведомен с детайлите с мрежата за въздействие на ликвидирания аферист.

 

Смайващата история за с*кс компроматите, с които Мартин Нотариуса и някогашната брачна половинка на тогавашния следовател Пепи Еврото са изнудвали магистрати, беше доказана преди дни от разкрит от „ Антикорупционния фонд " (АКФ) документ от близо 30 страници, направен още през 2022 година от ГДБОП. В отчета се цитират показания на анонимна свидетелка от близкото о6кръжение на Любена Павлова, която разкрива, че с*кс компроматите са осъществени под давлението и с дейното подпомагане на някогашната жена на Пепи Еврото, която непринудено взела участие в съвсем всички п*рно подиуми.

 

В отчета на ГДБОП се твърди, че изобличаващите материали били „ под формата на видеоклипове, съдържащи полови подиуми на работещи в правосъдната система – част от тях от един и същи пол " и че след това Божанов е изнудвал сниманите на шаблон представители на правосъдната система да вземат решение каузи и да повдигат обвинявания против посочени от него лица. Публикуваният от „ Антикорупционния фонд “ документ удостоверява и информация, оповестена още преди 2 месеца, че Мартин Нотариуса е бил конфиденциален помощник на ГДБОП и че е разполагал с офицерска карта на най-елитната полицейска работа в България.

Запознат, който по всяка възможност е същият, дал показания пред ГДБОП за порн*орг*ите с присъединяване на Любена Павлова, съдии и прокурори, разкрива, че измежду сниманите в бурни секс подиуми магистрати попадат три прокурорки и съдийка от Софийски апелативен съд, които са били филмирани в шокираща интимна непосредственост с някогашната жена на Пепи Еврото.

Една от прокурорките с букви Н 3. Била снимана в колективен с*кс с двама служители на реда от ГДБОП, с наета ВИП пр*ститутка от Украйна и с Любена Павлова, а след това била притискана от Мартин Нотариуса да повдига обвинявания на заможни предприемачи за следващо изнудване и заплащане на солидни подкупи за преустановяване на делата.

 

„ Въпросната прокурорка Н. 3. Е фамилна и има деца, и макар първичната й опозиция, след това се е присъединила интензивно в мрежата за рекет на Мартин Нотариуса, с цел да не бъде разсипан професионалният й и персоналният й живот “, разкрива въпросният осведомен.

Според думите му магистратските п*рно орг*и на Халкидики са се случвали без знанието на Петьо Петров – Еврото и това била една от аргументите някогашният следовател да се разведе с Любена Павлова, да отнеме детето й и да пусне в профилирани п*рно уеб сайтове дребна част от ХХL видеата на екссъпругата си.

 

Кратки филмчета със с*кс осъществяванията на Любена Павлова бяха качени в п*рно уеб сайтове още през 2022 година, като на едно от видеата екссъпругата на Пепи Еврото е обладавана по едно и също време от трима мъже, единият от които изумително наподобява на някогашния прокурор от към този момент разформированата Специализирана прокуратура – Димитър Франтишек. Според осведомен, останалите двама мъже в груповия с*кс с Любена, са служители на реда от ГДБОП, охранявали Мартин Божанов – Нотариуса. Една от версиите, които битуват в ъндърграунда е, че Мартин Нотариуса е премахнат от своите държавни гардове, защото аферата със с*кс компроматите почнала да се разплита, а в Софийска градска прокуратура тръгнало секретно произвеждане за отнети от Божанов в съучастничество с висши ченгета стотици апетитни парцели в София и заграбени с рекет имоти за десетки милиони по Южното Черноморие.

 

Сред рекетираните да трансферират парцели на Мартин Божанов бил и бургаският предприемач Николай Филипов, който бил притиснат да направи Нотариуса собствен съучастник в строящ се на Халкидики хотелски комплекс върху 12 декара земя на първа линия на морето, с цел да не му бъдат повдигани обвинявания като съизвършител в незаконна група за разнородни закононарушения, ръководена от Васил Божков – Черепа.

 

„ След убийството на Мартин Божанов – Нотариуса ориста на п*рнокомпроматите остава незнайна, само че тайните с*кс записи с магистрати не са изчезнали, а просто са сменили притежателя си. Битува версия, че десетки видеозаписи, в които съдии и прокурори вършат секс с пр*ститутки, с Любена Павлова, а и между тях, в този момент се държат от досегашен антимафиот от ГДБОП с название Слави Свинята, който е апетитен като наследника на Мартин Нотариуса в мрежата за изнудване и покоряване на представители на правосъдната система.

 

Според думите му осведомения, концепцията за рекет на магистрати с скрито снимани п*рноорг*и била не на Мартин Нотариуса, а на Любена Павлова, която взаимствала този прийом от някогашния си брачен партньор Петьо Петров. Докато съжителствала с Пепи Еврото, Любена станала очевидец по какъв начин брачният партньор й скрито записва съдии и прокурори, на които дава подкупи в ресторант „ Осемте джуджета “ и след това държи под собствен надзор.

 

„ Любена подхвана любовна спекулация с Мартин Нотариуса още през 2021 година и има голям брой данни, че е била в основата на основаването на зависимости на магистрати не посредством пари, а посредством п*рнозаписи. За да не будят съмнение, че са записвани скрито, самата Любена е била инициаторка на с*кс празненства в Гърция, като сякаш подпийнала се нахвърляла с*ксуално на гостуващите магистрати. Сред най-бруталните й осъществявания е оргия с петима индивида – четирима магистрати и наета пр*ститутка, провела се на външен басейн на къща, благосъстоятелност на Мартин Нотариуса на Халкидики през есента на 2021 година, разкрива осведомен. Съществуват догатки, че Мартин Божанов – Нотариуса е татко на новороденото дете на Любена Павлова.

 

Бившата брачна половинка на Пепи Еврото роди предходната есен, броени месеци преди Мартин Божанов – Нотариуса да бъде премахнат от наемен палач пред дома си в затворен комплекс в „ Горна баня “. Още тогава бе маркирано, че сигналът до полицията за убийството на Божанов е бил съзнателно занимателен с повече от час, с цел да бъде проведено незабавно пречистване на къщата му.

Твърди се, че първият човек, на който брачната половинка на Мартин Нотариуса е позвънила след убийството му, е Любена Павлова, която живее в същия затворен комплекс, само че в различен парцел.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР