Къдрокосото очарование от прогнозата за времето на NOVA, Гери Малкоданска,

...
Къдрокосото очарование от прогнозата за времето на NOVA, Гери Малкоданска,
Коментари Харесай

Синът на Гери Малкоданска вече е християнче! Вижте кръщенето на Лео!

Къдрокосото обаяние от прогнозата за времето на NOVA, Гери Малкоданска, се похвали в Instagram с фрагменти от персонален празник.

Става въпрос за кръщенето на сина ѝ Лео, който неотдавна навърши 1 годинка. 

Виж още: Гери Малкоданска за страха и най-трудния миг в живота й

Кръщенето е било в ротондата " Св. Георги ", а синоптичката е отбелязала датата на кръщенето - 20 октомври, и е написала, че Лео към този момент е християнин.

Виж още: Гери Малкоданска за дребния Лео: Какви са страховете й, каква майка е?

Новината, че Гери Малкоданска е станала майка, се появи в края на септември предходната година. Гери гушна дребния Лео по-рано от предстоящото.

Виж още: Гери Малкоданска в топ форма след раждането! Усмивката й не слиза от лице

Пред " Здравей, България " Малкоданска описа за страховете си по време на бременността, за която се знаело, че ще е проблематична още от петия месец.

Гери ражда дребния Лео прибързано. Проблемите в бременността й почнали при започване на петия месец, макар че и преди този момент имала компликации.

Впоследствие, след раждането, Лео е бил стихотворец от положителни експерти, които го настанили за дълго време в подобаващ за него кувиоз. 

Самата Гери е пила голям брой медикаменти, с цел да отсрочи раждането. Живяла е в боязън, макар че и той е можело да провокира раждането. За момента на раждането синоптичката описа, че най-щастливото събитие в действителност е било придружено с най-големия боязън в живота й. 

Е, страховете към този момент са в предишното, а по всичко проличава, че дребният Лео ще стане един прелестен и огромен мъж!

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/gery.malkodanska/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР